FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CLINCENI

VIITORUL - CLINCENI » UPDATE Avem rezultatul testelor echipei lui Gică Hagi!

Viitorul și Academica Clinceni se întâlnesc azi, de la ora 18:00, într-o partidă din etapa a 9-a a play-out-ului Ligii 1. Sursă foto: GSP
Viitorul și Academica Clinceni se întâlnesc azi, de la ora 18:00, într-o partidă din etapa a 9-a a play-out-ului Ligii 1. Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iulie 2020 18:00 / Actualizat vineri, 10 iulie 2020 23:02

Viitorul și Academica Clinceni, partidă din etapa a 9-a a play-out-ului Ligii 1, a fost amânată! Meciul se va disputa mâine, de la ora 15:00.

Clasamentul actualizat din play-out e AICI

UPDATE 22:30

Toate testele de la Viitorul au ieșit negative! „În urma rezultatelor neconcludente apărute la unele dintre testele Covid-19, efectuate miercuri, 8 iulie, în cadrul echipei noastre, vineri, 10 iulie, au fost reverificate toate aceste analize. Toate rezultatele testelor au iesit negativ dupa a treia prelucrare ! Astfel, partida FC Viitorul Constanța - Academica Clinceni, din etapa a 9-a din play-out-ul Ligii 1 va avea sâmbătă, 11 iulie, de la ora 15.00”, se arată în comunicatul Viitorului.

UPDATE 19:00

Gică Popescu (52 de ani), președintele Viitorului, a oferit noi lămuriri. Astfel, este vorba despre 7 teste neconcludente, nu 6, așa cum se credea inițial, care pot aparține atât fotbaliștilor, cât și membrilor din staff-ul tehnic.

„Nu știm dacă vreunul dintre cele 7 teste este pozitiv. Ne-au spus că există pericolul ca rezultatul să se repete și să fie din nou neconcludente. Jucătorii se vor testa astăzi, iar mâine dimineață vom avea noile rezultate. 

Mâine, de la 15:00, este singurul interval orar pe care televiziunile l-au preferat astfel încât să putem juca. Am respectat prevederile protocolului, dar, din păcate, din cauza testărilor numeroase din ultimele zile, acestea au venit mai târziu. Dar chiar dacă ar fi ajuns la timp, tot ar fi trebuit repetate. Suntem supărați și noi, eram pregătiți pentru acest joc”, a declarat Popescu la Digi Sport 1.

Eram pregătiți de joc, dar până la urmă nu se mai dispută astăzi. Suntem dezamăgiți. Trebuie să mai stăm o seară aici. Nu este vina noastră

Sorin Paraschiv, team-managerul celor de la Academica Clinceni

UPDATE 18:35

Partida nu se va mai juca în această seară! Dacă testele jucătorilor de la Viitorul vor ieși negative, meciul contra celor de la Academica Clinceni se va disputa mâine, 11 iulie, de la ora 15:00.

UPDATE 18:15

În cazul în care partida nu se va mai disputa astăzi, Viitorul - Clinceni se va juca joi, 16 iulie, de la ora 18:00, doar dacă testele dobrogenilor vor ieși negative!

UPDATE 18:10

Dacă cele șase teste vor ieși negative, meciul Viitorul - Clinceni va începe la 19:30. Atunci, partida de la Botoșani va fi reprogramată pentru 21:30.

Dacă nu se poate juca de la 19:30, partida Viitorul - Clinceni o să fie reprogramată pentru o altă zi. În acest caz, Botoșani - Astra va începe la ora stabilită, 20:30.

UPDATE 17:50 

Partida nu va începe la ora 18:00! Se încearcă mutarea meciului cu o oră, pentru 19:00. Cele 6 teste ale Viitorului au ieșit invalide.

În acest moment, se încearcă refacerea testelor. În cazul în care se vor primi rezultatele în timp util, meciul de la Ovidiu se va juca. În aceste condiții, partida Botoșani - Astra va începe la 21:00, susțin surse din cadrul LPF.

UPDATE 16:30

Din informațiile Telekom Sport, una dintre televiziunile care transmite partida, înfruntarea de la Ovidiu riscă să fie amânată. Viitorul n-ar fi primit rezultatele ultimelor teste pentru Covid-19. Dacă acestea nu ajung până la ora programată, meciul nu se poate disputa. 

Viitorul și Academica Clinceni sunt două dintre echipele care, până acum, au avut un parcurs solid în play-out-ul Ligii 1. Echipa lui Gheorghe Hagi se află pe primul loc, cu 35 de puncte, având o singură înfrângere în play-out, 1-2 contra Chindiei Târgoviște. Trupa „Regelui” vine după remiza înregistrată pe terenul lui FC Voluntari, scor 0-0. 

Gheorghe Hagi: „Sper să reușim să-i desfacem”

„Va fi un meci dificil, aşa cum au fost toate întâlnirile cu Clinceni de până acum. Este o echipă cu jucători care stau bine în teren, jucători cu experienţă. După cum a arătat de când s-a reluat campionatului, Clinceni este o echipă pragmatică. Joacă bine la rezultat, dar sperăm să reuşim să-i desfacem şi să facem fotbalul nostru pentru a lua cele trei puncte”, a declarat Gică Hagi, antrenorul Viitorului, în cadrul conferinței de presă care a prefațat partida.

De partea cealaltă, Academica Clinceni a pierdut duminica trecută primul meci după patru victorii consecutive. Seria echipei lui Ilie Poenaru a fost stricată de eșecul cu Dinamo, 1-3, însă, chiar și așa, situația din clasament rămâne una pozitivă pentru ilfoveni, care ocupă locul 3, cu 26 de puncte.

Ilie Poenaru: „Jucăm împotriva cele mai bune echipe din play-out”

Este un meci greu, jucăm împotriva celei mai bune echipe din acest play-out, chiar una dintre cele mai bune din tot campionatul. Ştim foarte bine ce joacă Viitorul, am avut meciuri foarte grele cu ei, am făcut şi rezultate bune, dar am muncit foarte mult pentru ele. Nu au presiune, în acest moment, din punctul meu de vedere, ei au scăpat de grijile pentru evitarea retrogradării. 

Ei pot oricând să alinieze o altă echipă, au prospeţime, au un lot numeros, un lot bun, indiferent cine joacă, indiferent de nume sau de vârstă, au acelaşi joc, aceeaşi partitură şi o fac foarte bine, cu un joc elaborat, un joc combinativ- Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

Citește și alte știri din Liga 1: 

FCSB. EXCLUSIV Revoltă de amploare provocată de Mihai Pintilii! Amenințări cu boicotul din cauza ideii lui Gigi Becali

Viitorul a anunțat despărțirea de un jucător » Hagi nu l-a mai vrut la echipă, deși mai avea doi ani de contract

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (31)
1778324075752839
Ciprian Iliescu  •  11 Iulie 2020, 11:45

Fratilor....rezultatele testelor au fost neconcludente,nu pozitive....este o mare diferenta. Ne place f tare sa comentam...

1618597915124142
Alexandru Chis  •  11 Iulie 2020, 06:14

Minune! Precum Lazar in Biblie, la Viitorul s-au negativat toate testele peste noapte! Nici nu se putea altfel pentru ca... "Viitorul suna bine"! Era imposibil ca la "echipa de suflet" a presedintelui FRF sa fie vreun test pozitiv. Asa ca... "Treci pe la Brico si sambata... treci la treaba"!!!

irldawe
irldawe  •  11 Iulie 2020, 01:51
Postat de hells_angels_buc pe 10 Iulie 2020, 20:33

bah aveti grija !!! a inceput covidul sa ''savureze'' media !! protv-ul este infectat ..cine urmeaza ? randoameeeeeeeeeeeeee fugi

***!:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează