FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIITORUL // Conferință de presă inedită pentru Gică și Ianis Hagi: de vorbă cu ziariștii turci » Promisiunea fiului „Regelui” în fața jurnaliștilor

Gică Hagi și Ianis Hagi au vorbit cu jurnaliștii turci +4   FOTO
Gică Hagi și Ianis Hagi au vorbit cu jurnaliștii turci

Articol de - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 14:30

CONFERINȚĂ DE PRESĂ VIITORUL CONSTANȚA // Ziariștii turci au luat cu asalt sala de cantonamentul Viitorului de la Belek, solicitând interviuri cu Hagi. Și cu tatăl, considerat cel mai mare jucător străin care a evoluat vreodată în campionatul turc, și cu fiul, privit ca o țintă pentru rolul de decar la Galatarasay.

„Al doilea Hagi s-a născut la Istanbul. Am un băiat care joacă pe aceeași poziție ca mine, cu numărul 10. Este cel mai bun tânăr jucător român, cel mai eficient din Liga 1 în 2018. Nu știu unde îl veți vedea pe viitor. Deocamdată este la mine, depinde cine-l dorește”, a răspuns “Regele” întrebărilor insistente ale jurnaliștilor turci, dornici să afle dacă există posibilitatea unui transfer al lui Ianis în Turcia.

„Pentru mine este ceva special, prima conferință în Turcia, locul unde m-am născut. Mi-ar plăcea să joc aici. Știu ce înseamnă Hagi pentru Turcia, pentru Galatasaray, un club mare, care a câștigat trofee în Europa. Deocamdată sunt la aici, la echipă, dar nu știu ce-mi rezervă viitorul. Niciodată să nu spui niciodată”, a mărturisit Ianis.

DECLARȚIILE LUI HAGI: „Criză în Turcia? Poate în România!”

Managerul tehnic al Viitorului a făcut o scurtă analiză a luptei pentru titlul din Turcia, dar a vorbit și despre situația financiară a fotbalului turc, la insistențele jurnaliștilor.

„Nu se poate vorbi despre o criză în fotbalul din Turcia. S-au construit atâtea stadioane, infrastructura este extraordinară, sunt aduși jucători buni, iar fotbalul este extrem de iubit. Cred că înainte se dădeau bani prea mulți, se poate faci performanță și cu mai puțin. Important este să ai un concept tehnic, iar echipele se construiesc în timp.

Când dai salariu net de 2 milioane de euro unui singur jucător, nu poți vorbi despre criză. La mine, cel mai mare salariu este de 5.000 de euro, bugetul clubului este cât câștiga un jucător mare pe vremuri în Turcia. Și am câștigat campionatul, am mers în cupele europene. Nu poți să vorbești despre criză în Turcia, poate în România, unde nu sunt bani!”, a spus Hagi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  14 Ianuarie 2019, 13:48

Gica si noi suntem parinti. Stim cum sa ne iubim copii. Tu insa exagerezi. Cu laudele. Fi mai cumpatat. Chiar lui Ianis ii vei face mai mult bine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează