FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI

Viitorul, coșmarul lui Stoican! Tehnicianul pierde fiecare meci cu formația campioană

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2017 15:49

Flavius Stoican a pierdut toate meciurile în fața constănțenilor, indiferent de echipa pe care a antrenat-o.

Ieșenii nu se mai regăsesc în Liga 1, iar după două egaluri consecutive a venit și înfrângerea în fața Viitorului lui Hagi. În cariera de antrenor, "Stoicanetti" nu s-a impus în fața constănțenilor, nici măcar în Liga a 2-a, când o antrena pe Dinamo II. 

Singura scuză a tehnicianului de 40 de ani este că de această dată a văzut meciul din tribune și nu s-a putut baza pe 4 titulari, Frăsinescu, Cioinac, Almeida și Andrei Cristea. Iar Țucudean a profitat și a îngropat toate șansele Iașiului de a se apropia de locurile de play-off înaintea pauzei de două săptămâni, pentru jocurile echipei naționale. 

Complexul Viitorul l-a urmărit pe Stoican pe tot parcursul carierei. Acesta are în CV-ul său 8 echipe antrenate, dintre care 7 din România: Dinamo II, Chindia, Mioveni, Dinamo, FC Voluntari, Pandurii și Poli Iași.

Cu 5 dintre echipe a evoluat în fața Viitorului și nu a izbutit să plece cu punct din niciun meci. Mai mult de atât, în perioada în care a stat pe banca lui Dinamo, a pierdut în Ștefan cel Mare împotriva Viitorului două sezoane consecutive! Astfel, Stoican ajunge la un record rușinos în fața campioanei din sezonul trecut, strângând 6 înfrângeri din tot atâtea meciuri. z

3victorii, 6 remize și 4 înfrângeri are Stoican pe banca ieșenilor în acest sezon 

Meciurile lui Stoican contra Viitorului

SEZON MECI SCOR

11/12 (L2) Viitorul - Dinamo II 5-1
13/14 Dinamo - Viitorul 1-2
14/15 Dinamo - Viitorul 2-3
15/16 Viitorul - FC Voluntari 3-0
16/17 Viitorul - Pandurii 3-0
17/18 Viitorul - Poli Iași 5-2

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
1876238639318610
Puiu Claus  •  05 Octombrie 2017, 14:32

Dacă mai găsiți vreun antrenor cu asemenea palmares si inca in fata lui marele hagi nu vorbesc de fotbalistul hagi mai păstrați l la echipa si așa stă mai mult în tribuna dar va rog la Severin nu la Iași.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează