FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CS U CRAIOVA 0-0

VIITORUL - CS U CRAIOVA 0-0 // Reacție din vestiar după plecarea lui Alexandru Mitriță: „Suferim fără el. Știam că există discuții, dar nu credeam că mai pleacă”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 22:05

Viitorul și CS U Craiova au terminat la egalitate, scor 0-0. Nicușor Bancu deplânge plecarea lui Alexandru Mitriță la New York City. 

„Am ratat o mare șansă să-i egalăm pe steliști. S-au încurcat și ei, și CFR Cluj. 

Mitriță era cel mai bun om al nostru. Se vede că am suferit fără el și se va vedea în continuare. Nu mă așteptam să mai plece. Știam că există niște discuții. Din fericire pentru el, a plecat. Sper să facă treabă bună acolo. Să fie jucătorul determinant care a fost și aici.

Lupta se strânge în vârful Ligii 1. Trebuie să ne câștigăm meciurile de acasă din fața fanilor. Atunci vom concura cu șanse reale”, a declarat Bancu pentru Look Sport. 

„Mitriță e un jucător decisiv pentru noi. Știm că e un jucător de excepție, dar trebuie să ne descurcăm și fără el. Știam că e căutat”Alexandru Cicâldău, mijlocaș CS U

Vezi și: 

VIDEO Derby de play-off, joc de play-out » Gică Hagi nu îi permite lui Mangia să egaleze FCSB! Clasamentul LIVE în Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  04 Februarie 2019, 08:39

Astazi, ca si asta vara, Craiova este o echipa fara orizont si fara discernamant in teren. Bubuim mingiile mai ceva ca la Verdun si ne vrem fotbalisti. Dar va mai trece mult timp pana sa priceapa si Marcel Popescu, cel care, prin fisa postului, trebuia sa aiba in curte, la ora aceasta, jucatorii care sa suplineasca plecarea lui Mitrita. Asa face un manager dar nu si un om obisnuit sa doarma in chiloti, pe banii patronului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează