FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-1

VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-1 // Ianis Hagi, cu gândul la transfer după meciul pefect contra Craiovei » Ce condiție pune: „Asta îmi doresc”

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 aprilie 2019 10:06

Viitorul a câștigat meciul cu CSU Craiova, 2-1, după o prestație impresionantă a lui Ianis Hagi.

Ianis Hagi, 20 de ani, a fost omul meciului după ce a marcat un supergol (Detalii AICI) și a dat startul fazei la finalul căreia Rivaldinho a marcat golul victoriei. La final, Ianis a vorbit despre posibila plecare de la Viitorul, după ce au apărut informații despre interesul celor de la Ajax și Standard Liege pentru acesta.

 „Nu știu. Ajax e o echipă cu renume, care produce jucători pe bandă rulantă. Nu știu ce să zic. Dacă va fi un interes, îl voi lua în calcul. Sunt la Viitorul, joc meci de meci. Asta îmi doresc, să joc oriunde voi ajunge. Să joc cât mai mult și să-mi ajut echipa”, a declarat Ianis Hagi la TV Digi Sport.

8a fost nota primită de Ianis Hagi după Viitorul - CSU Craiova

9 goluriare Ianis Hagi în acest sezon pentru Viitorul

Citește și:

Ianis Hagi despre momentul întâlnirii cu Rivaldo: „Ne-am uitat 20 de minute la el!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
petrov_78
petrov_78  •  14 Aprilie 2019, 14:27

Are Ianis Hagi talent? Cu siguranta are. Stie cu mingea, dar e plina Romania de mingicari. Daca nu avea numele de Hagi, ar fi jucat lejer pe la Snagov, Chiajna, Targoviste.. cam pe acolo e nivelul lui real.

pavel_dumitrescu
pavel_dumitrescu  •  14 Aprilie 2019, 14:23

Nu e cine stie ce jucator. Sa nu uitam ca televiziunile maneliste il anuntau pe Ianis inca din 2005 viitorul capitan al nationalei, alaturi de Mario Mutu..! Macar Mutu a avut bunul simt sa nu-si bage fiul la inaintare cu orice pret!

fanucraiova48
fanucraiova48  •  14 Aprilie 2019, 14:20

Sa fille seriosi , joaca ça e taso patron antrenor director presedinte , dar oriunde see va duce , va face cale intoarsa cu coada intre picioare . Doar timpul ne va demonstra

Vezi toate comentariile (7)
Comentează