FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA, 20:00

VIITORUL - CSU CRAIOVA // Gică Hagi, laude pentru Devis Mangia înainte de meciul direct: „Înțelege foarte bine” » Ce zice de olteni

Gica Hagi
Gica Hagi

Articol de - Publicat duminica, 03 februarie 2019 09:45

Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, a vorbit înaintea meciului cu CSU Craiova, de azi, și a lăudat modul în care oltenii joacă în acest sezon.

  • Viitorul - CSU Craiova se joacă azi de la ora 20:00. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

„Este un meci greu, întâlnim un adversar care știe fotbal și care are o organizare foarte bună a jocului. Dacă îi dai spații, Craiova este periculoasă pe atacuri rapide. Va fi un meci frumos, asa cum a fost mereu între noi. Și noi avem calități, și nouă ne place să jucam fotbal, să ne impunem în teren.

Sunt trei puncte importante și ne dorim să le luăm. Pentru asta ne-am pregătit bine în pauza din iarnă. Pentru a câștiga trebuie să facem ambele faze foarte bine, pe tot parcursul jocului. Echipa arată bine fizic în acest moment și sunt mulțumit de felul în care jucătorii s-au antrenat de când ne-am întors. Nu suntem încă la sută la sută, dar suntem pe drumul cel bun”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă.

Gică Hagi:„Devis Mangia înțelege foarte bine fotbalul”

Gică Hagi a vorbit și despre omologul său, italianul Devis Mangia, și l-a lăudat pe antrenorul Craiovei. Mai mult „Regele” a spus  că nu contează ce jucători olteni vor evolua, pentru că jocul echipei este la fel.

"Craiova are un antrenor foarte bun. Din punct de vedere tactic, Mangia înțelege foarte bine fotbalul.

Pentru mine nu contează cine va intra pe teren. Știu că echipa stă foarte bine din punct de vedere tehnico-tactic, are stilul propriu de joc și are putere. Așa că nu sunt influențat de numele jucătorilor, ci de jocul colectiv al echipei, care este foarte bun. Craiova are lot bun, cu jucători valoroși, dar și noi fel”, a adăugat Gică Hagi.

„Jucătorii aduși în această iarnă au de crescut din punct de vedere fizic. Majoritatea nu prea au jucat. Nu o să aibă presiune de la început, dar în timp sper să ne ajute să intrăm în play-off. Sunt jucători care au arătat că au valoare, talent. Dar încă e devreme să vorbim despre ei. Trebuie să-i sprijinim să ajungă la cea mai bună formă”
Gică Hagi

„Va fi un meci spectaculos, deschis, între două echipe care joacă un fotbal frumos și au mulți jucători tineri. Sperăm să luam cele trei puncte pentru că ne dorim să începem anul cu bine”
Ianis Hagi

Citește și:

Tudor Băluță, primul interviu despre transferul la Brighton: „Voi merge la prima echipă” » Ce l-a convins să se transfere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
observator_federal
observator_federal  •  03 Februarie 2019, 15:09

Pe bune, dacă Stadionul din Ovidiu are 4.500 de locuri, de ce se aduc la stadion 200 de jandarmi membri ai Grupării Mobile Constanța? Este chiar așa, un "meci de mare risc"? Hai să vedem ce-o să fie deseară, noi credeam că e fotbal...

observator_federal
observator_federal  •  03 Februarie 2019, 15:04

Meci tare dar toată brigada de arbitri și observatorii FRF și LPF sunt din București!! Ba mai mult de atât, suporterilor Craiovei (o prezență obișnuită la toate meciurile din deplasare ale "Campioanei unei mari iubiri") li s-a pregătit - de ce?! - o primire specială: peste 200 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța vor fi prezenți la meciul Viitorul – U Craiova. De parcă azi nu ar fi 3 februarie ci 10 august ...

132331260571303
Popa Basca  •  03 Februarie 2019, 12:49
Postat de observator_federal pe 03 Februarie 2019, 12:28

Pierdere grea pentru echipă, transferul lui Mitriță. Rămâne ca acum Bancu să conducă Craiova spre victorii - este momentul ca efortul lui altruist, clarviziunea în joc și talentul incontestabil să fie recunoscute de suporteri și adversari. În jurul lui Bancu se pot strânge ceilalți fotbaliști valoroși ai Universității...

In ultimii doi ani,Bancu a fost motorul echipei,dar la rampa au iesit cei care au inscris mai multe goluri.Este un fotbalist excelent si sunt convins ca inca mai poate progresa.As vrea sa-l vad jucand mai mult pe Baicu,fiindca in putinul timp cat a jucat,am vazut la el calitati rare la un jucator atat de tanar.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează