FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO

Viitorul - Dinamo 2-1. VIDEO + FOTO Cosmin Contra, 5 înfrângeri consecutive și 5 puncte! Clasamentul ACUM

Viitorul și Dinamo se întâlnesc duminică, de la ora 21:00, în runda cu numărul 10 din Liga 1. +18   FOTO
Viitorul și Dinamo se întâlnesc duminică, de la ora 21:00, în runda cu numărul 10 din Liga 1.

Articol de , - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 19:30 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 23:20

Dinamo a fost învinsă de Viitorul, scor 1-2, și rămâne penultima în Liga 1, cu doar 5 puncte.

Viitorul - Dinamo 2-1 / Cronică de Justin Gafiuc: Nu sunt patru fără cinci

N-a glumit Contra când a avertizat că oameni grei din echipă vor plăti pentru rezultatele slabe din ultimele 4 etape și pentru evoluțiile sub nivelul salariilor asigurate unora dintre străini! La Ovidiu, "Guriță" i-a trecut pe banca de rezerve, la grămadă, pe Rene, Grigore, Nemec, Camara, Alex Gonzalez sau Ba. Ultimul fusese titular la înfrângerea cu Sepsi, iar Rici, singurul român din grupul pedepsiților, fusese nonstop în primul "11" în mandatul lui Contra, dar acum a venit rândul lui Ehmann să stea de la început în centrul defensivei.

+14 FOTO

Mutările au adus parcă un alt puls în venele roș-albilor, care au intrat în meci cu tupeu și cu misiunea de a opri seria groaznică din ultima lună și jumătate, când au pierdut patru partide la rând, punând sub un mare semn de întrebare, și la nivel sportiv, pomposul proiect de renaștere importat din Spania. A apărut un plus de atitudine și de implicare, dar asta nu aduce cu sine supunerea adversarului, ocaziile, golurile.

Black-out pentru Dinamo

Viitorul a rămas numai cu posesia ușor superioară, dar, imediat după pauză, a profitat de un scurt black-out al bucureștenilor pentru a se distanța deja la două lungimi în numai trei minute. Dobrosavlevici (53), la doua reușită consecutivă, și Luckassen (56) l-au țintuit pe Contra pe bancă, fără explicații, într-o execuție-flash care a dărâmat castelul de nisip al dinamoviștilor.

Valle și Camara nu mai pot întoarce

"Guriță" a încercat să replice cu tripleta Măgureanu – Camara – Nemec, dar n-a mai reușit decât să revină cu presiune pe poarta adversă și să reducă din handicap, la o eroare a cuplului Ghiță – Tordai. Borja Valle a făcut 2-1 când mai era jumătate de ceas de joc, apoi Camara a nimerit și el transversala, dar secundele s-au scurs implacabil către a cincea înfrângere consecutivă a lui Dinamo, care se afundă tot mai mult în ceea ce arată pe zi ce trece într-un eșec de răsunet în Ștefan cel Mare.

FINAL » Viitorul - Dinamo 2-1

Viitorul - Dinamo, echipe de start:

Viitorul: Tordai - Dussaut, Dobrosavlevici, V. Ghiță, De Nooijer - Casap, Gaztanaga, Mățan - V. Fernandez, Luckassen, Ely Fernandes 
Rezerve: Stănciulescu, Artean, Bodișteanu, Ad. Stoian, R. Boboc, G. Ganea 
Antrenor: Ruben Barrera

Dinamo: Mejias - Sorescu, Puljic, Ehmann, I. Lopez - J. Gol, Anton - A. Bani, B. Valle, Aleix Garcia - Magaye Gueye 
Rezerve: Rene - R. Grigore, G. Crețu, Măgureanu, V. Borcea, Nemec, Camara, A. Gonzalez, A. Ba
Antrenor: Cosmin Contra

  • Ricardo Grigore este rezervă pentru prima dată în mandatul lui Cosmin Contra. Acesta a fost înlocuit cu alt fotbalist U21, Marco Ehmann. 

Stadion: Complex Academia Gheorghe Hagi, Ovidiu 
Arbitru: Istvan Kovacs / Asistenți: Vasile Marinescu, Ovidiu Artene

Citește și alte știri despre Viitorul și Dinamo: 

Un fotbalist de la Dinamo s-a săturat de promisiuni: „Neplata, întârzierile și așteptarea au devenit caracteristice pentru acest club”

Jucătorii lui Dinamo au primit rezultatele testelor Covid-19 efectuate înaintea meciului cu Viitorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (592)
mitroi2008
mitroi2008  •  08 Noiembrie 2020, 22:55

De cand a plecat Aleix Garcia de la City, echipa lui Guardiola nu mai joaca nimic!

03101956
03101956  •  09 Noiembrie 2020, 14:16

Felicitări DDB.... Nu va fie frica! Nu retrogradați, cică se va face campionat cu 18 echipe... Special pt. voi..... Pregătiți-vă în continuare pt. Liga. De câți ani, oare?

zorrozabal
zorrozabal  •  09 Noiembrie 2020, 10:13

Meci pierdut de antrenor!De fapt meciuri pierdute de antrenor!Inca de la inceput,cand a umplut curtea lui Dinamo cu pensionari-Gol,Nemec,Anton!Spaniolii macar stiu cu mingea-spre deosebire de ce avea Dinamo in lot-dar le trebuie si un... antrenor!Iar meciul cu Viitorul chiar putea fi castigat!Dar domnul Contra ce a facut?A inceput meciul cu...3 inchizatori-Anton,Aleix Garcia si Gol!Si l-a lasat pe banca pe Juan Camara,adica singurul jucator care confirmase!Iar pe Gol l-a avansat in spatele varfului Magaye!Gol -pe la care treceau toate mingiile-juca cu spatele la poarta si...le trimetea promt inapoi!Fara preluare!Ca si Magaye ala!Pai cum sa dai goluri domnu Contra?Cum sa castigi meciuri cu astia?Macar nu l-ai pus pe Sorescu in locul lui Gol,pentru ca Sorescu are si viteza si patrunde in careu!Si suteaza oricum mai bine!Vorbeste cu senor Cortacero si spune-i sa trimita cat mai repede... un antrenor!Ca in astea doua saptamani sa vada echipa si sa se apuce de treaba!Iar tu domnu Contra...Roag-o pe nasa ta aia tatuata, sa-ti puna o vorba buna la baskan-ul din Pipera, poate te pune antrenor la...fcsb!Sa le faceti si lor un pustiu de bine!Daca tot se da dinamovista!

Vezi toate comentariile (592)
Comentează