LIGA 1  ·  VIITORUL - DINAMO 5-0

VIITORUL - DINAMO 5-0 // George Ganea și Gabi Iancu, armele secrete ale lui Gică Hagi: „E greu să ne bată cineva!”

FOTO: SportPictures.eu
FOTO: SportPictures.eu

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2019 23:53

Viitorul a bătut-o fără drept de apel pe Dinamo, scor 5-0. George Ganea (20 de ani) și Gabriel Iancu (25 de ani) au fost fost cei mai buni oameni ai gazdelor. 

„Tatăl meu mi-a dat mesaj în timpul meciului. Îl aveam pe telefon. M-a felicitat pentru gol și pentru cum am jucat. Mă simt foarte bine. Las totul deoparte când intru pe teren și încerc să ajut echipa. Ne-au plecat jucători foarte importanți, dar, cum a spus și Mister, fiecare jucător care intră trebuie să joace în folosul echipei.

Nu cred că Dinamo a fost așa slabă. Am jucat noi un fotbal foarte bun. E greu să ne bată cineva la noi acasă. Cunosc Dinamo de mic, e o echipă de tradiție, cred că își va reveni la un moment dat”, a declarat George Ganea la Look Sport. 

„Sunt foarte fericit că am început foarte bine, sper să continui tot așa. Mă simt foarte bine fizic, am făcut un joc colectiv bun. Dinamo a jucat binișor în prima repriză, dar cred că a picat după pauză. Mă bucur că mi se dă încredere și mă simt ca acasă. Al lui Eric a fost cel mai frumos gol. Mă bucur că a marcat” Gabi Iancu, atacant Viitorul

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

VIITORUL - DINAMO // Ion Crăciunescu, despre incidentele de la Ovidiu: „Conform regulamentului, ambele echipe ar fi trebuit să piardă cu 0-3!”Câți români au murit în primele 6 luni din 2020, comparativ cu prima jumătate din 2019. Date oficiale
Libertatea
Comentarii (3)
Constantin Mosnegutu  •  16 Iulie 2019, 15:58

Iar celalat, nestemata!!!

Constantin Mosnegutu  •  16 Iulie 2019, 15:57

Deja e briliant!!!

zizu  •  16 Iulie 2019, 04:41

O să vă bată fcsb,stați liniștiți!

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1