FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO

VIITORUL - DINAMO // FOTO Conflict deschis între ultrașii lui Dinamo și Eugen Neagoe! I-au cerut demisia + scandări dure la adresa lui Ionuț Negoiță

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2019 21:35

Viitorul și Dinamo se înfruntă de la ora 21:00 în ultimul meci al etapei inaugurale din Liga 1. Fanii dinamoviști au continuat conflictul cu oamenii din conducere, dar și cu noul tehnician. 

Suporterii „câinilor” au făcut deplasarea în număr mare la Constanța. Aproximativ 500 de fani au umplut sectorul destinat oaspeților pe micuța arenă din Ovidiu. Încă din primul minut și-au început războiul de la distanță cu Eugen Neagoe și Ionuț Negoiță. Ultrașii i-au cerut demisia antrenorului și i-au scandat minute în șir numele lui Mircea Rednic. 

Totul s-a amplificat cu trecerea timpului și cu desele erori din defensiva lui Dinamo, mai ales după ce Viitorul a înscris în minutul 9 prin Gabi Iancu. Înjurăturile au atins apogeul în minutul 28, când Bejan, fundaș central adus în mandatul lui Neagoe, a greșit copilărește într-un duel cu tânărul George Ganea. 

Printre scandările care pot fi reproduse s-au numărat: „Conducere de rahat, Dinamo ați îngropat!”, „Plecați cu toții, lăsați-ne, Dinamo nu e o afacere!” sau „N-avem nevoie, n-avem nevoie de Eugen Neagoe!”.

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
104722360812265
Vero Evelyn  •  16 Iulie 2019, 09:56

Neagoe acum isi da seama,cat de calda si proaspata era painea Diószegi.Printre secui a avut liniste,a avut parte de spectatori loiali,inteligenti si civilizati.Dinamo,nu merita sa fie nici macar in esalonul secund in primul rand datorita comportamentului nesportiv si rasist al ultrasilor sai. Ar trebui INTERZIS accesul dinamovistilor pe TOATE stadioanele din tara.Pe stadionul propriu,fac ce vor,vor suporta consecintele,dar in tara ACCES INTERZIS DINAMOVISTILOR !RUSINE ,RUSINE,RUSINE!

tennisfan86
tennisfan86  •  16 Iulie 2019, 08:12

Cica ultrasi... Niste derbedei.

ovasim
ovasim  •  16 Iulie 2019, 03:05
Postat de cpt.ahab pe 15 Iulie 2019, 23:39

Ultrașii lui Dinamo sunt frați cu ăia ai lui "U" și admiratori ai celor de la CSA. Ce putea să iasă de aici?!

Capitane.....una manita amigo...liniste te rog......quatro from Hagi a fost sezonul trecut,iti mai aduci aminte?S-a upgradat si regele....acum sunt cinci.Sezonul viitor?Risti pronostic de set in tenis?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează