FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 20:00

VIITORUL - DINAMO // FOTO Se sparge gheața? Viitorul caută o performanță neatinsă până acum + Cum arată gazonul de la Ovidiu

FOTO: Raed Krishan +2   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 20:32

Fără victorie pe teren propriu în fața lui Dinamo București, Viitorul speră să spargă gheața și să obțină primul succes la Ovidiu în confruntările cu „câinii roșii” în partida programată sâmbătă, de la ora 20.00, în etapa a 17-a a Ligii 1.

Dinamo știe să joace genul acesta de meciuri decisive și, de aceea mi-am permis să spun că pleacă mereu favorită în întâlnirile cu noi. Este o echipă de tradiție, cu istorie, lovită în orgoliu, care va veni montată să câștige.

Mircea are o situație grea de gestionat, dar este un antrenor cu multă experiență, și internă, și internațională, a arătat în dese rânduri că știe cum să facă lucruri importante ca echipa să-și revină.

Noi suntem într-o formă bună, avem continuitate în rezultate și ne dorim să o ținem tot așa, pentru că abem nevoie de puncte. Orice victorie ne aduce confort, liniște și încredere.

Statistica ne arată că nu am învins niciodată Dinamo pe teren propriu, rezultatele bune și victoriile au venit la ei acasă. Dar asta nu contează, sperăm să câștigăm de această dată”, a spus Gheorghe Hagi.

„Dinamo joacă fiecare meci pe viața și pe moarte, pentru că tradiția și trofeele îi obligă să țintească mereu victoria. Vom avea un meci greu, împotriva unei echipe cu un antrenor foarte experimentat, care a avut mereu rezultate bune cu Dinamo. Dar noi jucăm acasă și intrăm pe teren cu mentalitatea de a câștiga” Ianis Hagi

„Dinamoviștilor nu le convine locul pe care sunt în clasament și vin să câștige, dar același lucru îl dorim și noi. Sperăm să vină prima victorie de pe teren propriu împotriva lui Dinamo. Mai sunt destule meciuri din sezonul regulat, se pot schimba multe lucruri, pentru că diferența de puncte este mică, așa că ne concentrăm pe calificarea în play-off”
Ionuț Vînă

Gazon excelent la Ovidiu

În ciuda ninsorii și a gerului din ultimele zile, gazonul arenei de la Ovidiu se prezintă în condiții excelente, mai ales că elevii lui Hagi s-au pregătit pe un alt teren din cadrul bazei sportive a Academiei. Instalația de încălzire a fost pornită încă de la primele semne de iarnă.

„Ne-am pregătit bine și ne-am adaptat la schimbarea bruscă a vremii. Cred că în acest moment contează mai mult dorința și puterea jucătorilor”, a spus managerul tehnic al Viitorului. Totuși, la ora meciului se anunță o temperatură de -5 grade, care le va pune probleme jucătorilor. „Simți că nici nu poți respira în asemenea condiții. Nu contează, trebuie să jucăm în orice condiții, asta este munca și pasiunea noastră”, a explicat mijlocașul Ionuț Vînă.

Trebuie să ne adaptăm, indiferent de vreme”, a adăugat căpitanul Ianis Hagi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează