FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO, LUNI, 21:00

VIITORUL - DINAMO // Mattia Montini anunță planurile lui Dinamo: „Obiectivul minim e să ajungem în play-off! Echipa a fost construită altfel” + cine nu s-a antrenat azi

Mattia Montini // FOTO: Vlad Nedelea +17   FOTO
Mattia Montini // FOTO: Vlad Nedelea

Articol de - Publicat duminica, 14 iulie 2019 13:57

Dinamo va juca luni, de la ora 21:00, contra Viitorului, în prima etapă din noul sezon din Liga 1. Atacantul italian Mattia Montini, care va fi căpitan la primul meci,  a vorbit despre duelul cu echipa lui Hagi și despre obiectivele pentru noul sezon.

  • Viitorul - Dinamo va fi luni, ora 21:00, liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, Look Plus și TV Digi Sport.

„Da, e o amintire foarte frumoasă de la primul meu meci la Constanța (n.r. că a marcat primul gol pentru Dinamo cu Viitorul), chiar dacă nu a fost primul meu meci în tricoul lui Dinamo. Păcat că am pierdut 1-4, dar am plecat cu o amintire frumoasă. Obiectivul e ca și luni seară să plec de acolo cu o amintire frumoasă, cu o victorie frumoasă.

Vom demonstra dacă suntem mai puternici în următoarele meciuri. Avem 3 partide importante, 3 teste importante, calendarul nu a fost de partea noastră, dar oricum e mai bine să începem așa ca să-i facem pe toți să înțeleagă că suntem diferiți față de ultimii doi ani.

antrenament dinamo 3 +18 FOTO

Calendarul n-a fost de partea noastră, dar am văzut în amicale, cu Chindia, de exemplu, că dacă nu ești concentrat poți pierde contra oricui. Mă bucur că începem cu maximă concentrare. Avem jucători de calitate pentru a face performanță, avem șanse să strângem puncte în aceste prime partide”, a declarat Mattia Montini la conferința de presă.

„Ca și anul trecut, să dau maximum pentru Dinamo, să fiu văzut drept un profesionist, apoi să încerc să marchez cât mai multe goluri. Nu mi-am fixat o cifră în minte sau să iau titlul de golgheter. Dacă sunt profesionist și muncesc mereu cum am făcut-o până acum, rezultatele vor veni de la sine, atât cele individuale, cât și cele cu echipa” Mattia Montini

Mattia Montini: „Cuvântul play-out nu există”

„Nici noi, cuvântul play-out nu există! Obiectivul minim pentru Dinamo anul ăsta este să ajungem în play-off. Obiectivul minim. Echipa a fost construită să facă un cu totul alt sezon decât cele din ultimii ani.

Dinamo e un nume important, trebuie să facem altfel lucrurile decât în ultimii doi ani. Când îmbraci tricoul ăsta nu te poți gândi la play-out. Obiectivul nu ar trebui să fie play-off-ul, ci câștigarea campionatului! Mă bucur că încă de la primele meciuri oamenii înțeleg că trebuie să facem ceva important”, a adăugat italianul.

„Sincer, am lucrat mai mult cu preparatorul fizic până acum, dar Neagoe e genul care vorbește puțin, dar când o face e foarte incisiv. Mie-mi îmi plac antrenorii de genul ăsta, care vorbesc puțin, dar când o fac, lucrurile pe care ți le spun îți intră în cap”Mattia Montini 

Dan Nistor nu s-a antrenat

La antrenamentul de azi, Dan Nistor nu a participat. Mijlocașul de 31 de ani a stat pe margine, alături de Ionel Dănciulescu, directorul sportiv. Laurențiu Corbu și Brito s-au pregătit separat. Cei trei nu vor face deplasarea pentru meciul cu Viitorul.

„Sunt fericit pentru Halep, pentru sportul românesc în general. Ieri, Halep a demonstrată că poți câștiga în fața oricui cu sacrificii și muncă. Serena Williams era o instituție, o legendă a tenisului, dar când a văzut că Halep returna tot, până și Serena Williams a trebuit să se recunoască învinsă. Halep a învins pe merit, sunt fericit pentru ea, mi-a făcut plăcere să o văd. Pentru mine, Federer e Messi din tenis, iar Nadal e Ronaldo. Mie-mi place mai mult Messi, așa că-l prefer pe Federer” Matia Montni

Vezi și:

VIDEO + FOTO Eugen Neagoe, gata de debutul la Dinamo! Cine nu joacă împotriva Viitorului + anunță două noi transferuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  14 Iulie 2019, 17:55

Comentariu frumos de încredere, asteptăm rezultate, succes.

samertx
samertx  •  14 Iulie 2019, 16:12

Montini n-a fost vândut? Că așa am citit pe GSp săptămâna trecută, ceva despre vânzare iminentă. :))

fairplayromania
fairplayromania  •  14 Iulie 2019, 16:11

Dacă luaţi toate punctele gigiştilor puteţi ieşi campioni ! Sunt 10 echipe din 14....destul de greu dar nu imposibil. Trebuie stabilitate tot anul , nu mai schimbaţi echipa la fiecare etapă.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează