FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Viitorul e OUT din play-off! Moment de răscruce pentru campioana din 2017: 3 întrebări despre viitorul echipei lui Hagi

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 februarie 2020 18:31

Viitorul n-a ieșit bine din turnirul care a stabilit ultimele două echipe calificate în play-off. Echipa lui Gică Hagi a remizat cu Academica Clinceni, 0-0, iar campioana din 2017 va evolua în play-out. 

Pe lângă faptul că Viitorul e prima campioană a României care rămâne în afara play-off-ului de la implementarea actualului sistem competițional, eșecul echipei lui Hagi din acest sezon poate avea unele consecințe importante și naște câteva întrebări interesante.

1. Dispar transferurile spectaculoase? Echipa „Regelui” și-a consolidat bugetul în ultimele sezoane și datorită transferurilor pe care Hagi le-a făcut în străinătate sau la FCSB. Jucători precum Denis Drăguș, Răzvan Marin, Florinel Coman sau Dragoș Nedelcu au fost vânduți ca urmare a evoluțiilor avute în meciurile cu miză din play-off, lucru care nu se va mai repeta în acest sezon. 

2. Face Hagi un pas în spate? Arhitectul echipei înființate în 2009 a amenințat în ultimii ani că e tentat să părăsească România, iar ratarea play-off-ului ar putea avea un impact asupra traiectoriei sale. Hagi n-a ascuns niciodată că și-ar dori să mai antreneze în străinătate, lucru care ar putea prinde contur în perioada următoare.

3. Își pierde CFR Cluj un aliat în play-off? Bănuită în trecut că ar fi victima preferată a FCSB-ului, Viitorul a dovedit exact contrariul în ultimii doi ani. Formația lui Hagi i-a încurcat mai mereu pe roș-albaștri în play-off, facilitând de fiecare dată misiunea CFR-ului. Acum, campioana en-titre rămâne fără aliatul care i-a fost de mare ajutor în precedentele două sezoane.

Vezi și: 

PLAY-OFF ÎN LIGA 1 // Gaz Metan și Astra prind ultimele două locuri » Viitorul, OUT pentru prima dată! Cum arată ACUM clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
enigmaticul
enigmaticul  •  23 Februarie 2020, 20:23

Ce spuneți voi acolo? Hagi e tentat să părăsescă România? Păi el zice de 7 ani că va pleca din România, dar se întâmplă mereu că atunci când merge la aeroport nu mai găsește bilete, și....... Nu înțeleg, asta e o amențare? Sau cine nu-l lasă să plece din țară? Oare va plâne cineva? Mai stiu un machedon care a zis de mulți ani că pleacă din țară pe motiv că e persecutat politic(bine asta-i impresia lui), dar n-a reușit să plece.

andueos
andueos  •  23 Februarie 2020, 20:04
Postat de blahblahblah111 pe 23 Februarie 2020, 19:55

Incredibil cum poate gsp sa ne spuna ca viitorul e aliatul cfr :)))))))))) AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA . pai fc fcsb e in playoff doar pentru 2 blaturi hidoase. Alo? Frf,lpf,dna si ce vreti voi. Fc fcsb Bucuresti - Viitorul 2-1 meci jucat la pitesti. Cel mai odios blat din Romania, asemanator cu astra-fc fcsb 3-4 de acum cativa ani. Alo?

Bai manelist *** ce esti; din cauza Viitorului - Steaua nu a mai luat campionatul de 4 ani. Dar esti prea sub nivelul marii de inteligent ca sa ai habar de realitate. Slava Domnului ca au ramas in play-out si sper ca la anul sa retrogradeze in mm lor, ca numai nenorociri au adus FCSB-ului - numai tepe de jucatori si puncte luate in cele mai importante momente.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sammy.d
sammy.d  •  23 Februarie 2020, 19:59
Postat de sammy.d pe 23 Februarie 2020, 19:59

Asta nu-i rau. Inseamna ca le pasa de fotbal. ))

procurorilor DNA.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează