FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIITORUL // EXCLUSIV Gheorghe Hagi vrea să-l rezolve pe Rivaldinho și să-l transfere definitiv de la Levski

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iunie 2019 09:44

Hagi îl vrea în continuare pe Rivaldinho. Odată cu finalul sezonului competițional a expirat și împrumutul atacantului brazilian la Viitorul.

Acesta s-a întors acasă pentru vacanță, iar zilele viitoare trebuie să se prezinte la Levski Sofia, clubul de care aparține.

Oficialii Viitorului au avut discuții în ultima perioadă cu bulgarii pentru transferul lui, dar Hagi nu este dispus să plătească în jur de 200.000 de euro pentru atacantul de 24 de ani.

Ăsta este motivul pentru care Viitorul a decis să-l transfere pe Gabi Iancu în această vară. În altă ordine de idei, jucătorii au efectuat ieri dimineață vizita medicală, iar aseară au avut primul antrenament după vacanță. 

Au participat atât cei 20 de jucători prezenți la vizita medicală, precum și juniorii Filip Ilie, Darius Grosu, Roberto Mălăele, Daniel Bîrzu, Gabriel Dănuleasa și Remus Mihai, în timp ce alți juniori se vor alătura lotului în zilele următoare. Au lipsit internaționalii Ianis Hagi, Denis Drăguș, Virgil Ghiță, Andrei Ciobanu și Radu Boboc, prezenți cu România U21 la Campionatul European de tineret.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează