FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 0-2

VIITORUL - FCSB 0-2 // EXCLUSIV Gigi Becali: „Nu v-am spus? Fanii au văzut despre ce e vorba. Totul a fost controlat”

Articol de - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 22:59

VIITORUL - FCSB 0-2 // Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a oferit o reacție în exclusivitate pentru GSP.ro, după victoria reușită de roș-albaștri în deplasare cu Viitorul.

Becali nu a dorit să analizeze partida sau să remarce vreun jucător, dar s-a arătat ferm convins că FCSB va ajunge pe primul loc după reluarea campionatului.  

„Ce rost are să comentez eu? Ați văzut voi meciul. Contează ce spun eu? Fanii au văzut despre ce e vorba, ei știu. S-a întâmplat ce s-a întâmplat (n.r - în vară, când echipa ajunsese pe ultimul loc), dar eu am spus încă de atunci că tot ce s-a întâmplat a fost controlat. Am jucat cu echipa a doua, am jucat cu mulți copii, pentru că eram în cupele europene.

Nu v-am spus că vorbim în decembrie? Stați să vedeți, vom ajunge pe primul loc! Mai sunt patru puncte și mai avem și un meci în minus cu FC Voluntari”, a spus Becali, pentru GSP.ro. 

Match Preview FCSB - Craiova: 

Citește AICI cronica partidei Viitorul - FCSB 0-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (41)
parpalache
parpalache  •  16 Decembrie 2019, 12:28

Nea Gigi!Lasa bre ca te stie toata lumea ca esti om bun si dai de pomana!Vine Craciunul,baietii lui nasu'Dzica au salarii mici, iar el e "sarac"si nu are de unde sa le dea prime,dar nu se supara sa le dai tu,ca esti pricopsit si esti om bun!Sa ne traiti amandoi!

10209899427152560
Popa Lucian  •  16 Decembrie 2019, 11:39
Postat de catalynn pe 16 Decembrie 2019, 11:12

Pana la urma tot nu ai explicat de ce dacă fcsb înseamnă Fotbal Club Steaua București de ce nen-tu jjijji a mai pus încă un FC in fata!? :-)))) Era o întrebare simpla! Nu te-am întrebat in baza căror acte FC fcsb ar fi Steaua ca acolo, ținând cont de răspunsul dat aici, probabil îmi dădeai vreun citat din Biblie ... :-))))

Pe scurt : FC FCSB = fotbal club faci ce spune Becali :)))))) este foarte simplu :)))))

cneius
cneius  •  16 Decembrie 2019, 11:14
Postat de Eugen Iustin pe 16 Decembrie 2019, 09:26

La cât de siguri sunt unii pe rezultate ai zice că sunt milionari din câștiguri din pariuri sportive...

Le-am si spus unora sa dea o bere cind sint milionari (in Euro)...dar inca nu am primit nimic...:)

Vezi toate comentariile (41)
Comentează