FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 1-1

VIITORUL - FCSB 1-1 // Gică Hagi e supărat: „Am avut meciul în mână și puteam să câștigăm” + altă nemulțumire a „Regelui”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 23:56

Viitorul și FCSB au remizat, scor 1-1, în etapa cu numărul 6 din play-off.

Gică Hagi a vorbit, după meci, despre duelul cu FCSB și-a mărturisit că și-ar fi dorit o victorie la Ovidiu. Tehnicianul Viitorului e deja cu gândul la meciul cu  CSU Craiova, din Cupă.

„Sunt supărat că n-a fost o victorie, dar a fost un meci extraordinar, un meci frumos.. Cu greșeli, dar și lucururi bune. Am avut meciul în mână și puteam să câștigăm. La faza golului a fost o greșeală inexplicabilă, incredibilă a apărării făcută în superioritate. Eu unul sunt supărat că nu am reușit să câștigăm”, a declarat„Regele” după meci. 

„Am avut ocazii mai clare la final. Eu cred că Ianis trebuia să finalizeze el, nu să-i paseze lui Eric. A fost altruist... Ăsta e fotbalul. Lumea a plecat mulțumită pentru că a văzut un meci bun! Ianis a marcat, dar trebuie să rămână cu picioarele pe pământ și să crească”, a mai adăugat Hagi. 

„A fost un meci pe contre în care e greu să ai controlul. La pauză eram deja răgușit... Cei de la Steaua au jucători foarte buni, care știu să vină între linii și au un joc combinativ. Am depus un efort foarte mare, adversarii ne-au întins serios, așa cum se spune în fotbal” Gică Hagi

MAREA NEMULȚUMIRE

Hagi nu este mulțumit de cum a fost programat duelul din Cupa României cu CSU Craiova. „Pe mine m-au programat după patru zile în Cupa României, iar pe Craiova după șase. Am făcut un mixt între jucători ca să am fotbaliști proaspeți și în meciul de Cupă. Am luat unele decizii bune, unele nu. Am avut și jucători obosiți, dar acum mă gândesc doar la meciul cu Craiova pentru că o să fie o întâlnire europeană și trebuie să-i facem față”, a zis Hagi.

FC Viitorul va juca joi cu CSU Craiova, de la ora 19:45, meciul retur din semifinala Cupei României. În meciul tur, Hagi&Co s-a impus cu 2-1.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

VIITORUL - FCSB 1-1 // VIDEO + FOTO Titlul, misiune imposibilă pentru FCSB! Cum arată ACUM clasamentul din play-off

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
mosvasile
mosvasile  •  22 Aprilie 2019, 10:45
Postat de alenb pe 22 Aprilie 2019, 10:09

Prostia unora nu are limite si tu o dovedesti din plin. Deci Hagi ia 4 puncte in play off lui FCSB si tot e acuzat ca a vrut sa le dea meciurile? Asta in conditiile in care masa de stelisti il acuza ca a tras prea tare si a trimis titlul la Cluj :))). N-ai cum sa multumesti pe toti dobitocii acre comenteaza, asta-i sigur. In rest Boboc si Ghita sunt titulari obisnuiti, Eric si Rivaldinho nu. Au fost menajati 3-4 jucatori pentru meciul de Cupa ce-i asa greu de inteles.

Mai tinere!De cand aparatura asta de ascultare si de inregistrare-si cu fluctuatia de fotbalisti straini,care azi aici,maine-n Kazahstan-blaturile nu mai se pot face asa,te duci la jucatori si le zici"gata ii dam punctele lu' finu Dzidzi,ca asa vreau io"!Nu.Atunci?Pai faci,ce a facut Hagi!Adica tii pe tusa jumatate din titulari,bagi in aparare numai neajutorati si zici fiului Ianis...sa nu se accidenteze!Iar echipa joaca,asa cum a jucat,adica ca pe islazul comunal!Cum s-a intamplat si la celalalt 1-1,de pe National!Dar...Daca cei de la fcsb nu sunt in stare sa o bage in poarta,ce vina are Hagi?

rocky2
rocky2  •  22 Aprilie 2019, 10:28

La casele de pariuri ieri fcsb avea 1,65, iar nasul 4,85! Deci a fost o surpriza de proportii ca viitura a jucat corect! Oricum in interventia ciobanului de la tv, a spus ca daca nu prind grupele EL, urmeaza insolventa fcsbista!

rocky2
rocky2  •  22 Aprilie 2019, 10:23
Postat de alexbibirica1 pe 22 Aprilie 2019, 08:34

bai gica...nu mai fura bai. viitorul nu va prinde nici locul 3 si nici cupa n-o va castiga. astra ia cupa.

Dar voi ce trofeu luati imbuibatilor cu salarii de 20k? Daca nici in meciurile de famiglie nu castigati, inseamna ca sunteti praf rau! Imi aduceti aminte de Romica Bunica, ala care era platit de cioban si totusi v-a facut muci!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează