FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 2-2

Mircea Rednic nu mai așteaptă surprize din partea lui Gică Hagi: „Am un cuvânt de spus, dar aici e o politică”

FOTO: Cristi Preda +42   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 21:51 / Actualizat marti, 19 ianuarie 2021 22:34

Viitorul și FCSB au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 17 din Liga 1. Mircea Rednic (58 de ani) e mulțumit de rezultat, dar se plânge de programul din perioada următoare.

„Mi-aș fi dorit mai mult, poate meritam. Îmi felicit jucătorii. Să nu uităm că avem 3 meciuri la bord, am ajuns duminică, am ajuns acasă 1 noaptea. A fost mai grea refacerea, dar băieții au răspuns bine, au stat bine în teren. După pauză ne-am retras prea mult, dar mă bucur că echipa are reacție. Ținând cont că ai jucat cu Steaua, poți spune că e un un punct binevenit. Mi-aș fi dorit mai mult. La felul în care au jucat, poate meritam. 

A plecat Gabi Iancu, un om important, Ghiță a fost suspendat, dar Mladen și Dobrosavlevici au jucat foarte bine, alături de Artean. În a doua repriză a venit fratelui lui (n.r. fratele lui Istvan Kovacs), dar nu are rost să vorbim de arbitru. S-a jucat frumos. O victorie ne-ar fi dus pe loc de play-off. Nu știu de ce am greșit așa multe pase în debutul reprizei secunde”, a declarat Mircea Rednic, la TV Telekom Sport. 

Viitorul - FCSB 2-2. Mircea Rednic nu mai așteaptă transferuri

Chestionat despre faptul că jocul Viitorului din acest moment nu se ridică la nivelul celui din perioada lui Gică Hagi, Rednic a găsit mai multe explicații. 

„Nu e vorba de presiune, dar aici totdeauna s-a dorit performanță. Erau și alți jucători atunci, care azi sunt la adversari. Dar se muncește, am preluat echipa într-o situația mai dificiă, nu se schimba antrenorul dacă lucrurile mergeau bine. Trebuie răbdare. Noi suntem pregătiți, nu știu dacă o să mai plece. Am un cuvânt de spus, dar e o politică aici, care trebuie respectată. Sunt jucători care vin de la Academie. Nu au fost băgați în seamă, dar din spate vin jucători”, a comentat Rednic. 

Jucăm sâmbătă la Craiova, la ora 21:00. Trebuie să rămânem la Craiova, iar marți jucăm cu Sepsi. Duminică vom fi pe drum toată ziua, iar marți avem meci... Asta e, trebuie să ne descurcăm.
- Mircea Rednic, despre programul Viitorului

FOTO. Cele mai tari imagini din Viitorul - FCSB 2-2: 

+38 FOTO

VIDEO. Gică Popescu, după Viitorul - FCSB 2-2: „Dacă vrei gazon de calitate, trebuie să faci eforturi financiare”

Citește și alte știri despre Viitorul - FCSB: 

Ce campionat i s-ar potrivi lui Dennis Man? Încă o voce intră în dezbatere: „Dacă cineva se gândește la viitorul lui, să-l dea acolo”

LPF a anunțat programul următoarelor 3 etape! Când se joacă derby-ul Dinamo - FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
persanu
persanu  •  19 Ianuarie 2021, 23:08

Rednic dale prime la jucatori sa ramai in functie :)))) Pseudo Antreonor ce esti :)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează