FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 2-2

Duel spectaculos Viitorul - FCSB și la note GSP: mulți fotbaliști de 7, însă doar unul cu 8!

Viitorul - FCSB 2-2 / FOTO: Cristi Preda (GSP) +42   FOTO
Viitorul - FCSB 2-2 / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 08:13 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 08:39

Viitorul - FCSB 2-2. Roș-albaștrii au întors scorul după 0-1 la pauză, însă n-au păstrat avantajul decât câteva zeci de secunde. Echipa lui Toni Petrea se împiedică la primul test serios din 2021, însă rămâne pe primul loc în Liga 1.

Viitorul - FCSB, desfășurat pe frigul pătrunzător de la Ovidiu, a fost una dintre partidele de prim rang de pe durata acestui sezon. Două echipe tehnice, ofensive, care mizează totul pe atac, au izbutit un egal spectaculos, la primul meci cu afiș atractiv din noul an. 

Calitatea fotbalului din partida de aseară e reflectată și de notele acordate jucătorilor în Gazeta Sporturilor. Partida a excelat în faze de poartă și realizări individuale sau colective ale jucătorilor, gafele abia strecurându-se în repertoriul de pet teren. 

Ely Fernandes de la Viiitorul a primit cea mai mare notă de pe teren, 8. El a creat faza din care dobrogenii au egalat la doi, fiind pericolul care a hăituit neobosit apărarea bucureștenilor pe toată durata meciului.

Viitorul - FCSB 2-2. Iulian Cristea, cel mai slab stelist

Din tabăra FCSB-ului, s-au remarcat Vlad, Ovidiu Popescu, Radunovici, Octavian Popescu și Florin Tănase, toți primind nota 7 din partea jurnaliștilor GSP

„Perlele” Man și Coman n-au avut cea mai inspirată seară, fiind recompensați cu nota 6, în timp ce Iulian Cristea a fost dezmăgirea partidei, primind cea mai mică notă, 5. Fundașul roș-albaștrilor a comis penalty-ul din care Viitorul a deschis scorul și, per total, a avut o evoluție nesigură. în fața raidurilor ofensive ale băieților lui Rednic. 

Fără realizări a fost și Adrian Șut, fotbalist titularizat de Toni Petrea, dar care nu a ieșit cu nimic în evidență preț de 69 de minute. A primit tot nota 5.

Duel spectaculos Viitorul - FCSB și la note GSP: mulți fotbaliști de 7, însă doar unul cu 8!

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Viitorul - FCSB 2-2

+38 FOTO

VIDEO Concluzii la GSP Live după Viitorul - FCSB 2-2

Citește și alte știri despre FCSB:

FOTO Oficialii celor de la FCSB, surprinși vorbind la telefon în pauza meciului cu Viitorul! Reacția lui Basarab Panduru: „Argăseală poate scrie o poezie”

Viitorul - FCSB 2-2. Toni Petrea așteaptă un transfer pentru un post-cheie: „N-aș spune nu” + revenire importantă la antrenamente

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  20 Ianuarie 2021, 12:47

Rezultatul meciului Viitorul-FCSB a fost decis de... transferul lui Luckassen!

danut1971
danut1971  •  20 Ianuarie 2021, 12:25

fara prestatia jenanta pro fcsb a lui kowacs viitorul castiga blatul de aseara

steauaeuna
steauaeuna  •  20 Ianuarie 2021, 12:02
Postat de mosvasile pe 20 Ianuarie 2021, 10:47

Daca nici Ionutz Anghelutza nu a zis ca e penalty(a zis ca mingea s-a plimbat pe pieptul fundasului)...Da,GSP il acopera pe Kovacs,pentru ca nu zice nimic de penalty-ul NEDAT Viitorului la faultul lui Cretu la Alexis Pitu!Plus ca la penalty-ul dat lui Octavian Popescu(noul Tanase,la simulari!),nici macar nu a fost atins!

Bai mosvasile, esti dus da dus rau, rau de tot...cerete,, afara,, frustratule...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close