FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 2-2

Viitorul - FCSB 2-2. Scuza găsită de Florin Tănase și Ovidiu Popescu + Andrei Vlad, sincer: „Sunt frustrat!”

Viitorul și FCSB au remizat, scor 2-2, în cel mai tare meci al rundei cu numărul 17 din Liga 1 +42   FOTO
Viitorul și FCSB au remizat, scor 2-2, în cel mai tare meci al rundei cu numărul 17 din Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 22:26 / Actualizat marti, 19 ianuarie 2021 22:43

Viitorul și FCSB au remizat, scor 2-2, în cel mai tare meci al rundei cu numărul 17 din Liga 1. Jucătorii roș-albaștrilor au acuzat starea gazonului de la Ovidiu.

Toate detaliile despre Viitorul - FCSB 2-2, AICI

Programul + rezultatele rundei #17 din Liga 1

Ovidiu Popescu, Tănase și Vlad, concluzii după Viitorul - FCSB 2-2

„Cel mai important era să câștigăm, să ne distanțăm clasament. Din păcate, n-am reușit să marcăm mai multe goluri. O parte a terenului a fost înghețată. Ne-a lipsit și finalizarea. 

Trebuie să ne obișnuim cu aceste meciuri împotriva echipelor care se adună pe 16 metri. Sincer, nu mă așteptam ca ei să joace așa, dar asta este. Cred că în seara asta am greșit pentru că nu am tras mai mult la poartă”, a declarat Tănase.

„Nu ne-am atins obiectivul în această seară. Am înscris de două ori, dar, din păcate, am și luat două goluri. Eram pe minge la golul doi, eu așa zic, dar a deviat Miron. Normal că sunt frustrat, am luat goluri. Chiar dacă e frig, n-avem ce face, acesta e timpul, asta-i meseria mea”, a spus și Andrei Vlad.

Jumătate din teren a fost bun, jumătate înghețat. Sunt dezamăgit pentru că am întors scorul, am avut momente bune de joc, dar n-am câștigat. Unde este nevoie să joc, joc. Voi intra pe teren să-mi fac treaba cât mai bine. Am mai jucat fundaș dreapta, am repere pentru acest post
Ovidiu Popescu, FCSB

Cele mai tari imagini din Viitorul - FCSB 2-2

+38 FOTO

Citește mai multe știri despre Viitorul - FCSB:

Fază controversată în startul meciului: a procedat bine Kovacs?

Concluziile lui Ilie Dumitrescu, la pauză: „Coman să-și vadă de joc!” + cine l-a dezamăgit

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
standart
standart  •  20 Ianuarie 2021, 11:24
Postat de Claude SH pe 20 Ianuarie 2021, 08:04

Probabil Tănase a fost veriga slaba, iar Man aproape toate mingile le-a pierdut. Eu zic ca dacă vine o oferta chiar în limita cotei ar trebui sa îl vândă Becali. E posibil sa aibă cea mai drastica scădere de cota în acest an

Păi dacă zici tu! Ești foarte "grijuliu" cu banii lui becali! Bravo ție altruistule:))) Eu , care sunt rău de mic, zic: nu vinde nimic! Doar "asimptomaticii" se grăbesc să vândă pe criză.

remarque
remarque  •  20 Ianuarie 2021, 09:04

da. Jucatori care sufera de frig iarna si de cald vara. Conditii inumane. Iar cand e vreme perfecta, nu sunt in forma. Are si Lemn Tanase dreptate. E greu sa joci tot timpul pe alt teren in conditiile in care echipa ta nu are nici macar un stadion stabil. Joaca pe unde apuca. Macar Lemn e in forma.

dubluv
dubluv  •  20 Ianuarie 2021, 08:40

nu am intels din articol care e scuza penibila a lui Tanase. Ca a fost terenul inghetat? Pai o fi fost inghetat.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează