FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - GAZ METAN 2-0

VIITORUL - GAZ METAN 2-0 // FOTO Echipa lui Hagi o învinge clar pe Gaz Metan și urcă pe locul 4! Evoluție perfectă pentru Viitorul în meciul în care Denis Drăguș a sclipit

Denis Drăguș a deschis scorul printr-o superexecuție // FOTO: Sportpictures.eu +3   FOTO
Denis Drăguș a deschis scorul printr-o superexecuție // FOTO: Sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 august 2018 23:16

Viitorul a obținut a doua victorie din actualul sezon, 2-0 pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, în al treilea meci al etapei a 5-a din Liga 1. 

Ardelenii au făcut un meci horror, continuând evoluția dezastruoasă din meciul cu FCSB, 1-3, astfel că Viitorul a dominat nestingherită partida și și-a creat ocazii încă din startul meciului.

După o serie de ratări, Viitorul a deschis scorul în minutul 28 prin superexecuția lui Denis Drăguș. Atacantul a reluat acrobatic de la 11 metri, din semifoarfecă, reușind unul dintre cele mai spectaculoase goluri ale startului de sezon.

6 goluri
în 9 meciuri are acum Drăguș, în toate competițiile în acest sezon

Repriza secundă a debutat prost pentru echipa lui Hagi, care a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Mladen, cel care a primit două galbene în câteva minute.

Totuși, Gaz Metan a fost inexistentă în atac și tot Viitorul a punctat până la final. Andrei Ciobanu a urmărit inspirat o minge în minutul 85, a profitat de ezitarea lui Pleșca și a înscris din unghi.

Gaz Metan s-a trezit când era prea târziu. A marcat un gol, prin Fofana, anulat corect pe motiv de ofsaid, și a lovit bara în prelungiri. S-a terminat 2-0 pentru Viitorul, pastila perfectă pentru Hagi după înfrângerea cu Dinamo de etapa trecută. Echipa sa a urcat pe locul 4, cu 7 puncte.

Gaz Metan ajunge la a doua înfrângere consecutivă și coboară pe locul 7, după ce în urmă cu două etape a fost chiar pe primul loc.

Viitorul - Gaz Metan Mediaș 2-0
Au marcat: Drăguș '29, Ciobanu '85

Mladen, jucătorul Viitorului, a fost eliminat în minutul 55 după ce a văzut al doilea galben!

Viitorul: Cojocaru - Mladen, Țîru, Ghiță, De Nooijer - Ciobanu, T. Băluță, Vînă - I. Hagi, Drăguș, Mățan
Rezerve:
Buzbuchi, Voduț, Iacob, Boboc, Lima, Houri, Stoica
Antrenor:
Gheorghe Hagi

Gaz Metan: Pleșca - Crețu, Diallo, M. Constantin, Bușu - I. Cristea, Fofana - Olaru, Chamed, Fernandes - Fortes
Rezerve:
Ricardo Batista, Luis Aurelio, Caiado, Buziuc, Trif, Romeo, Stancu
Antrenor:
Mihai Teja

Arbitru: Adrian Cojocaru (Galați) / A1: Daniel Mitruți (Craiova), A2: Alexandr Vodă (Alba Iulia) / Observator: Marian Salomir (Cluj)

 
 

PROGRAMUL ETAPEI A 5-A:

Poli Iași - Botoșani 2-1 Detalii AICI
Astra - Dunărea Călărași 1-1 Detalii AICI
Viitorul - Gaz Metan 2-0
Duminică, 18:00 FCSB - Sepsi
Duminică, 21:00 CFR Cluj - Dinamo
Luni, 18:00 Hermannstadt - Voluntari
Luni, 21:00 Craiova - Chiajna

CLASAMENT:

Vezi și: 3 jucători sunt OUT din lotul Viitorului înaintea meciului de sâmbătă » Cum explică Hagi decizia + își avertizează fotbaliștii înaintea duelului cu Gaz Metan

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  19 August 2018, 16:20
Postat de whiteredarad pe 19 August 2018, 15:23

In echipa lui Gica Hagi sint citiva jucatori slabi, care nu mai pot ajuta : Tiru,Artean, Vana, Achim, Mladen, chiar si Hodorogea. Nu inteleg de ce se insista cu toti odata in teren. In plus in 4-3-3 Yanis e folosit gresit ,pe stanga, nici nu coboara la dublaj, nici nu ajunge in pozitie de sut. In ultima vreme el a stricat cam toate loviturile libere. In schimb Baluta, Matan, Dragus sint excelenti, la fel ca si fundasul olandez, dar si francezul, nou adus.

pentru ca Hagi a scapat de multi jucatori buni si acum incearca cu ce a ramas! in academie sunt inca necopti,trebuie sa joace cu ce are! ca o paranteza,de ce nu era bun Gavra pentru Viitorul domnu` Hagi, ca vad ca atacant de careu nu ai! si Gavra da gol etapa de etapa pentru U cluj!

whiteredarad
whiteredarad  •  19 August 2018, 15:23

In echipa lui Gica Hagi sint citiva jucatori slabi, care nu mai pot ajuta : Tiru,Artean, Vana, Achim, Mladen, chiar si Hodorogea. Nu inteleg de ce se insista cu toti odata in teren. In plus in 4-3-3 Yanis e folosit gresit ,pe stanga, nici nu coboara la dublaj, nici nu ajunge in pozitie de sut. In ultima vreme el a stricat cam toate loviturile libere. In schimb Baluta, Matan, Dragus sint excelenti, la fel ca si fundasul olandez, dar si francezul, nou adus.

sabaton
sabaton  •  18 August 2018, 23:35
Postat de George Stanciu pe 18 August 2018, 23:11

Foarte ciudat Gazu nu a avut nici o ocazie in superioritate...

a avut cu fcsb dupa pauza :)))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează