FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - GAZ METAN 2-0

VIITORUL - GAZ METAN 2-0 // Hagi e în culmea fericirii după victoria cu Gaz Metan » Își laudă tactica: "Am adus ce trebuie de pe bancă, acesta este rolul meu"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 august 2018 23:00

Gheorghe Hagi, tehnicianul celor de la Viitorul, s-a declarat extrem de mulțumit de evoluția echipei sale din victoria cu Gaz Metan, 2-0. 

"Ne-am pregătit foarte bine și am analizat înfrângerea cu Dinamo. Sunt fericit, mi-am asumat niște riscuri, dar am ales o echipă foarte tânără. Am jucat cu o echipă puternică, cu jucători foarte buni. Am dominat meciul cât trebuia, ne-am apărat bine și am făcut ce trebuie, chiar dacă am rămas în 10 oameni.

Drăguș joacă bine când toți ceilalți joacă bine. Fiecare jucător și-a făcut datoria. Jucăm bine colectiv, când facem asta suntem puternici. Important e să ne respectăm principiile defensive și ofensive. Am fost preocupați să jucăm fotbal. Eu, ca antrenor, am adus ce trebuie de pe bancă. Acesta e rolul unui antrenor, nu altul

Sunt atât de fericit pentru că nu e ușor să joci cu Dinamo, să pierzi după ce ai 65% posesie și să dai doar un șut pe poartă. Avem stilul nostru, încercăm să ne impunem stilul nostru meci de mec", a spus Hagi la finalul meciului, la Look TV. 

"Mă bucur că am înscris din nou. Lucrăm la antrenamente astfel de scheme, ca cea de la golul meu, mă bucur că ne-a ieșit și am reușit să înscriem. Am fost supărat că am fost schimbat pentru faptul că nu am înscris golul doi și nu am liniștitit echipa.  Nu urmăresc ce scrie presa, dar mă bucur că pot să-mi fac treaba foarte bine. Sper ca pe viitor să devin un jucător bun al României" Denis Drăguș, autor al superexecuției prin care Viitorul a deschis scorul (detalii + foto, AICI)

PROGRAMUL ETAPEI A 5-A:

Poli Iași - Botoșani 2-1 Detalii AICI
Astra - Dunărea Călărași 1-1 Detalii AICI
Viitorul - Gaz Metan 2-0 Detalii AICI
Duminică, 18:00 FCSB - Sepsi
Duminică, 21:00 CFR Cluj - Dinamo
Luni, 18:00 Hermannstadt - Voluntari
Luni, 21:00 Craiova - Chiajna

CLASAMENT:

Vezi și: 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează