FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - GAZ METAN 4-1

VIITORUL - GAZ METAN 4-1 // Gabi Iancu, după ce a ajuns cel mai bun marcator din Liga 1: „Nu țintesc asta” » Ce a spus Cătălin Căbuz

Articol de GSP - Publicat luni, 16 septembrie 2019 23:54

Viitorul a câștigat clar meciul cu Gaz Metan, 4-1, grație unui meci foarte bun făcut de portarul Cătălin Căbuz și de atacantul Gabi Iancu. După meci, cei doi au vorbit despre victoria reușită contra echipei lui Edi Iordănescu. 

„Știam că ne așteptă un meci foarte greu. Am încercat să-mi fac treaba cât mai bine pentru echipă. Mă simt foarte bine. Mă antrenez zi de zi. Domnul Hagi a avut încredere în mine. Modelul meu de portar este Handanovic de la Inter. 

În aceste două săptămâni de pauză ne-am pregătit foarte bine și ne-am mobilizat pentru acest meci. Am obținut o victorie importantă”, a declarat Cătălin Căbuz la Look Sport. 

Gabi Iancu: „Nu știu câte goluri am” 

Gabi Iancu a vorbit despre evoluția sa și a dezvăluit că nu știe că este golgeterul Ligii 1. Atacantul de 25 de ani are 7 goluri în 9 etape.

Nici nu știam. Nu țintesc să fiu golgeter. Mă voi bucura dacă voi fi acolo sus, dar important e ca echipa să joace cum a jucat azi. Așa joacă o echipă mare și așa trebuie să jucăm mereu. 

Dacă vom câștiga un meci, iar după jucăm cum am făcut-o cu Steaua, nu e bine. Așa trebuie să fie după fiecare meci, să ne aplaude lumea. Cred că am pregătit meciul foarte bine. A fost o plăcere pentru oameni să se uite la meci”, a spus Gabi Iancu la TV Digi Sport.

CITEȘTE ȘI:

Gică Hagi, anunț categoric pentru FCSB și rivalele din Liga 1: „Gata! Nu mai fac asta” » Schimbare radicală la Viitorul

VIDEO Spectacol în ultimul meci al etapei! Gabi Iancu, cu o dublă, și Căbuz, eroii echipei lui Hagi » Cum arată clasamentul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close