FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - GAZ METAN

VIITORUL - GAZ METAN // Edi Iordănescu, laude pentru Gică Hagi și „săgeți” către Gigi Becali: „Sunt și excepții, când patronul se implică peste antrenor și sunt rezultate”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 17:25

Edward Iordănescu (41 de ani), antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a vorbit în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Viitorul și l-a lăudat pe patronul-antrenor Gheorghe Hagi.

„Întâlnim un club care are un patron foarte bun şi, în acelaşi timp, un antrenor foarte bun. E şi excepţia de la regulă, că sunt şi excepţii că atunci când patronul se implică peste antrenor, cum e cazul la Viitorul, pot să fie rezultatele”, a declarat Edward Iordănescu, la conferință. 

Edi Iordănescu a fost dorit insistent de către Gigi Becali la FCSB în această vară, dar antrenorul a preferat să rămână la Mediaș. „Le mulțumesc pentru interes, dar eu am drumul meu aici. Eu sunt definit ca principii și valori și pot performa într-un anumit mediu și cu anumite condiții. Aici președintele îmi acordă libertate totală”, spunea acesta în urmă cu o lună. 

Gaz Metan Mediaș este lider în Liga 1, având un singur punct avans față de CFR Cluj, echipa de pe locul 2, și două puncte față de Craiova (locul 3). Viitorul este pe locul 4, cu trei puncte mai puțin decât medieșenii. 

VEZI ȘI:

DINAMO - FC BOTOȘANI // Dinamo, părăsită de fani! Câte bilete s-au vândut la revenirea pe Arena Națională

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează