FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Un nou caz de coronavirus la Viitorul » După Radu Boboc, un alt internațional de tineret este pozitiv

George Ganea, Viitorul
George Ganea, Viitorul

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 octombrie 2020 11:23 / Actualizat vineri, 16 octombrie 2020 11:42

Viitorul a anunțat că George Ganea (21 de ani) a fost depistat pozitiv cu COVID-19. În urmă cu o zi, la fel s-a întâmplat și în cazul colegului Radu Boboc (21).

Doi dintre internaționalii de tineret ai celor de la Viitorul, Radu Boboc și George Ganea, sunt infectați cu coronavirus. Primul depistat pozitiv a fost Boboc, iar la o zi distanță a venit rândul lui Ganea.

Pe lângă cei doi, antrenorul Ruben de la Barrera nu se va putea baza nici pe Virgil Ghiță la următorul meci al Viitorului, cu FC Voluntari. Fundașul central a prezentat simptome de varicelă în urmă cu câteva zile, lucru ce l-a forțat să părăsească lotul echipei naționale de tineret.

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gică Hagi, pe urmele lui Dumitru Cardoso! Viitorul, interesată să „fure” atacantul lui Gaz Metan

FCSB. Dennis Man, dorit de Bologna! Cât oferă formația din Serie A

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează