FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - HERMANNSTADT 3-2

VIITORUL // Gică Hagi îl laudă pe Andrei Ciobanu: „Are o lovire a mingii foarte bună! Printre cele mai bune pe care le-am avut sau le avem în lot”

Andrei Ciobanu
Andrei Ciobanu

Articol de - Publicat luni, 29 iulie 2019 12:39

Viitorul s-a impus în meciul cu Hermannstadt, 3-2, în etapa a 3-a din Liga 1. Mijlocașul Andrei Ciobanu, 21 de ani, a marcat un gol senzațional, din lovitură liberă, în meciul cu Hermmanstadt.

După plecarea lui Ianis Hagi la Genk în această vară, Viitorul a descoperit noul executant de lovituri libere. Andrei Ciobanu a înscris un gol fantastic în disputa cu Hermmanstadt, trimițând direct la vinclu de la 25 metri.Nu este prima reușită de senzație pentru mijlocașul în vârstă de 21 de ani, care a marcat golul victoriei, cu un șut la vinclu și în partida cu FC Botoșani din urmă cu două sezoane, decisivă pentru calificarea în play-off.

Mă bucur pentru că el, golul acesta o să-i dea și mai multă încredere. Avea nevoie de el. Are o lovire a mingii foarte bună! Poate printre cele mai bune pe care le-am am avut sau le avem în lott. Doar că îi lipsesc minutele. Trebuie să aibe răbdare, să lupte cu cei care sunt pe același post și vor veni toate”, a spus Hagi despre jucătorul care a participat cu România la EURO 2019, în această vară.

„Țîru este în formă, arată bine. Este jucătorul nostru cel mai constant. Este căpitanul nostru” Gică Hagi

„Acesta este obiectivul meu”

Managerul tehnic al Viitorului l-a lăudat și pe Eric, atât pentru evoluția din teren, cât și pentru golul marcat, și a vorbit despre jucătorii pe care îi are în atac.

„Eric are calitate mare, a alergat mult. Este bine că și el intră în ritm. A slăbit, așa cum voiam eu. L-am amenințat puțin și gata! Dacă îl avem pe Eric în formă mare, avem o șansă în plus că ne luptăm pentru a fi sus. Acesta este obiectivul meu, să-l fac să fie în formă.

Acolo, pe postul de «decar» avem mai multe opțiuni. Și jucători tineri, și cu experiență. Sunt Iancu, Mățan, Pitu, Houri. În față a venit și Rivaldinho, dar nu este încă pregătit. Geroge Ganea era un pic obosit. Nu am vrut să-l bag, dar am vrut să dau omogenitate în față. Era mai bine dacă nu-l băgam”, a mai spus Hagi.

„Combinația, toată fază, ne amintește de ce am făcut noi în America, tot acolo pe dreapta” Hagi, comparând golul lui Eric cu cel reușit din acțiune de Ilie Dumitrescu la meciul cu Argentina de la World Cup 1994

4 goluri în Liga 1 a reușit Andrei Ciobanu

800.000 €este cota mijlocașului care a debutat în prima ligă la 19 ani

Citește și:

Gheorghe Hagi ia măsuri drastice! Doi jucători sunt OUT de la Viitorul!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  29 Iulie 2019, 15:24

pacat ca s-a facut de ras in meciul din semifinala disputata impotriva Germaniei...dupa ce a intrat el,s-a dus tot mijlocul la vale...si s-a terminat 4-2 pt nemti

magic4ever
magic4ever  •  29 Iulie 2019, 13:25

Il vreti la FCSB?:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează