FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - HERMANNSTADT 3-2

VIITORUL - HERMANNSTADT 3-2 // VIDEO Gazdele au primit primul gol al sezonului după gafa lui Arpad Tordai. Îl iartă Hagi pe Cojocaru?

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iulie 2019 22:45

Viitorul a încasat primul gol din acest sezon în minutul 75 al meciului cu Hermannstadt, câștigat până la urmă cu 3-2, după o gafă a portarului Arpad Tordai (21 de ani).

Un șut cu pământul, fără putere, trimis de Alexandru Mățel de la 30 de metri l-a pus în dificultate pe Tordai. Mingea a țopăit în fața portarului. Tordai n-a reușit să prindă, boxând în față. „Balonul” a ajuns la portughezul Yazalde (30 de ani), care a marcat cu un lob elegant.

Vezi AICI video cu gafa

Tordai, care vine după o prestație rușinoasă cu Gent, când a încasat 6 goluri, a devenit titular după Supercupa României câștigată în prelungiri cu CFR Cluj, scor 2-1.

„Regele” declara atunci despre Cojocaru: „L-am schimbat pe Cojocaru pentru că a fost golul lui. A greșit și așa era logic. Când un portar ia gol pe colțul lui, sunt nemulțumit”. Și de atunci l-a lăsat mereu în afara lotului pe fostul portar al lui FCSB, preferându-l pe Căbuz ca rezervă a lui Tordai. 

A fost primul gol primit de Viitorul în acest sezon. Constănțenii s-au impus în prima etapă în fața lui Dinamo, scor 5-0, iar etapa secundă a trecut de Chindia Târgoviște, scor 1-0.

Vezi și: 

Gică Popescu i-a dat răspunsul lui Becali cu privire la transferul lui De Nooijer: „E problema dânsului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  29 Iulie 2019, 12:41
Postat de dora pe 29 Iulie 2019, 10:09

Hagi vrea sa scape de Cojocaru. Pe bani. Mai ales ca il mai are si pe Buzbuchi, in lot. Probabil Cabuz va fi titularizat, pe viitor. Desi, in mod normal, ar fi trebuit sa intre in poarta inca de aseara.

de acord, Cabuz ar trebui sa apere ! cojocaru e bunicel, dar gafeaza des, ca si Tordai! Hagi vad ca are o problema cu portarii! si cand are unul bun si in forma, gen Ramniceanu, are probleme cu pariurile sportive!

dora
dora  •  29 Iulie 2019, 10:09

Hagi vrea sa scape de Cojocaru. Pe bani. Mai ales ca il mai are si pe Buzbuchi, in lot. Probabil Cabuz va fi titularizat, pe viitor. Desi, in mod normal, ar fi trebuit sa intre in poarta inca de aseara.

997925230247191
Marius Oltean  •  28 Iulie 2019, 23:17

Hagi are pe banca un portar excelent: Cabuz.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează