LIGA 1  ·  VIITORUL

VIITORUL // Ianis Hagi, dat de gol de Rivaldinho: „Vorbim mereu despre cât de dificil e să ai un tată care este legendă”

Joi, 27 Februarie, 15:05

Rivaldinho (24 de ani), atacantul Viitorului, a vorbit despre presiunea pe care o resimte fiind fiul lui Rivaldo, unul dintre cei mai mari fotbaliști brazilieni din istorie.

De asemenea, fotbalistul venit pentru prima dată în România la Dinamo, în 2017, a făcut o paralelă între el și Ianis Hagi (21, mijlocaș ofensiv), având în vedere faptul că ambii jucători au un tată cu renume în fotbalul mondial.

Rivaldinho: „Mi-am sunat tatăl și i-am spus că nu mai vreau să joc fotbal”

Vorbesc tot timpul cu Ianis despre cât de dificil e să ai un tată care este o legendă, el mă înțelege. Oamenii pur și simplu nu înțeleg și se așteaptă ca și tu să fii la fel sau chiar mai bun decât tatăl tău, însă ei nu apreciază cât de dificil a fost pentru ei să ajungă la acel nivel în primul rând. Au impresia asta despre tine și spun că nu ești fiul lor dacă nu te ridici la un nivel înalt.

Când eram în Brazilia și aveam vreo 13 ani, eram golgheter în liga în care jucam. Lumea îmi spunea că e normal, doar sunt fiul lui Rivaldo. Mi-am sunat tatăl și i-am spus că nu mai vreau să joc fotbal. I-am spus că vreau să studiez și să fiu alături de prietenii mei. Mi-a spus că aș putea face orice îmi doresc, dar să nu uit că el era la celălalt capăt al lumii și eu jucam singur”, a declarat Rivaldinho pentru The Athletic.

Rivaldinho a fost coleg cu Ianis Hagi la Viitorul în intervalul ianuarie - iunie 2019, fiind antrenați în acea perioadă de Gheorghe Hagi.  

10 goluriși 4 pase decisive a reușit Rivaldinho pentru Viitorul, în 30 de meciuri oficiale

VEZI ȘI:O familie din Alba, amendată pentru că nu a trecut ora pe declarația pe propria răspundere. Reacția poliției. Ce au găsit în pungă

Libertatea

Comentarii (1)

tataika  •  28 Februarie 2020, 06:52

"Mi-a spus că aș putea face orice îmi doresc, dar să nu uit că el era la celălalt capăt al lumii și eu jucam singur." Adica?

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1