FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIITORUL // Încă un comunicat emis de echipa lui Hagi despre situația lui Mihai Voduț + Viitorul ar fi refuzat asocierea cu mai multe agenții de pariuri

Mihai Voduț // FOTO: GSP
Mihai Voduț // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 16:01

Viitorul a emis azi un comunicat prin care aduce noi lămuriri după ce Gheorghe Hagi a decis să-i rezilieze contractul atacantului Mihai Voduț (24 de ani), prins că a pariat pe meciurile propriei echipe prin intermediul fostei iubite. 

Clubul lui Hagi se dezice de comportamentul lui Voduț, iar comunicatul scoate la iveală și informația conform căreia clubul „Regelui” a refuzat în trecut mai multe parteneriate cu diverse agenții de pariuri.

„În contractul jucătorului Mihai Voduț a fost stipulat, așa cum există în cazul oricărui alt jucător, antrenor sau oficial al FC Viitorul, că răspunde personal de nerespectarea legii sau a regulamentelor sportive, tocmai în dorința de a se preveni orice încălcare a acestora, pentru că ar fi afectată imaginea clubului.

De-a lungul timpului au existat numeroase oferte de colaborare / sponsorizare venite din partea diferitelor agenții de pariuri, foarte bune din punct de vedere financiar pentru patronul clubului și pentru FC Viitorul, care au fost refuzate de îndată pentru că dl. Gheorghe Hagi este atât patronul clubului cât și managerul echipei comunicat Viitorul

Marți, Viitorul a emis un alt comunicat în care a anunțat că a rupt contractul lui Mihai Voduț. Decizia vine după ce fosta iubită a jucătorului a făcut public faptul că acesta i-ar fi cerut să parieze în numele lui pe un meci al Viitorului. (Detalii AICI). 

Vezi și: EXCLUSIV Reacție de neînțeles a tatălui lui Virgil Ghiță, jucătorul abuzat verbal de Gică Hagi: „L-a înjurat de morți, dar nu se poate face performanță cu «te rog»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează