FOTBAL  »  Superliga  »  YOUTH LEAGUE

Viitorul începe marți aventura în Youth League » Hagi a trimis 3 jucători de la prima echipă: primele impresii despre adversarul incomod

Articol de - Publicat luni, 01 octombrie 2018 20:17

Campioana României U19, Viitorul, începe marți aventura europeană din Youth League. Formația lui Cristian Cămui va juca de la ora 18:00, cu Dinamo Zagreb. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport 2. Returul e pe 24 octombrie, la Zagreb. 

Gică Hagi a ales să trimită trei jucători de la prima echipă pentru acest meci cu Dinamo Zagreb. Este vorba despre Mățan, Boboc și Neciu. "Regele" așteaptă mult de la echipa sa, un parcurs cel puțin la fel de bun precum cel de acum 2 ani, când a ajuns până în optimile de finală.

Antrenorul, dar și jucătorii au analizat adversarul de mâine, unul dificil, Dinamo Zagreb fiind o academie de fotbal respectată în Europa, care a dat de-a lungul timpului mulți jucători mari precum Modrici, Kovacici sau Mandzukici. Hagi a fost și el prezent la antrenamentul de azi. 

"M-am uitat la niște imagini din amicalele din această vară ale lor, au o echipă tare, au bătut Real Madrid și Juventus. Va fi un meci care pe care. Sunt buni pe tranziție, foarte rapizi și am înțeles că au două extreme foarte bune.

Teoretic sunt cel mai experimentat din lot, vreau să dau gol și să câștigăm. Se așteaptă mult de la mine pentru că vin de la echipa mare. Youth League e o competiție de nivel înalt, un prilej excelent pentru tineri să se afirme", a zis Alexandru Mățan.

Ce a zis Radu Boboc:

"Va fi un meci greu și trebuie să ne impunem jocul ca să putem trece de croați. Au o academie tare, de unde au plecat Modrici, Mandzukici și Kovacici. Și noi avem academie tare, care produce jucători pentru echipa mare. Avem și un mare avantaj, că jucăm acasă mâine și diferența o poate face stilul nostru de joc, bazat pe posesie și presiune. Sunt convins că ne-au analizat, dar poate pe noi 3, de la echipa mare, nu ne știu. Important este să nu primim gol și să încercăm să dăm cât de multe putem. Avem echipă bună și cred că 90% din lot suntem internaționali de juniori sau tineret".

Ce a zis Cristian Cămui:

"Am analizat meciurile pe care le-au jucat în vară la un turneu internațional, unde au bătut Real Madrid. E o echipă bine organizată, foarte bine pregătită, au jucători cu calități tehnice excelente și doi atacanți laterali foarte buni, Hasici și Marin. Joacă ofensiv, în 4-3-3, le place tranziția rapidă și stau mai bine ca talie. Îmi doresc să jucăm bine, să câștigăm și dacă reușim să nu primim gol ar fi cel mai bine. Vom juca ofensiv, dar trebuie să anihilăm punctele lor forte și să nu le lăsăm foarte multe șanse".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
roadghost
roadghost  •  01 Octombrie 2018, 22:39

Sa vezi scoruri de handbal acum cu croatii

florisking
florisking  •  01 Octombrie 2018, 21:47
Postat de ovidiu_3003 pe 01 Octombrie 2018, 20:55

...aceasta competitie nu intereseaza pe nimeni...

...pe nimeni care nu se pricepe la fotbal si la sport in general.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Octombrie 2018, 20:55

...aceasta competitie nu intereseaza pe nimeni...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează