FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Viitorul, la primul antrenament sub comanda lui Ruben de la Barrera » Noutățile din lotul constănțenilor

Imagine de la antrenamentul de ieri al lui Viitorul // foto: Facebook
Imagine de la antrenamentul de ieri al lui Viitorul // foto: Facebook

Articol de , - Publicat luni, 10 august 2020 17:24 / Actualizat luni, 10 august 2020 17:46

Ruben de la Barrera a dat startul antrenamentelor la Viitorul, unde a avut parte de primele „transferuri”: Alexandru Mățan și Valentin Cojocaru, ambii reveniți după împrumuturile de la Voluntari, precum și spaniolul Victor Fernandez.

Doar patru zile de vacanță au avut jucătorii de la Viitorul și au fost nevoiți să se întoarcă pe terenul de antrenament. Rămași fără Hagi după acesta a renunțat la postul de antrenor principal, fotbaliștii au făcut cunoștință cu noul tehnician al echipei, spaniolul Ruben de la Barrera.

A fost prima ședință de pregătire a ibericului, dar și a staff-ului său tehnic. Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer și Ivan Penaranda Llaurado, cărora li s-au adăugat Antonio Camacho (preparator fizic), Ștefan Preda (antrenor cu portarii) și Paul Ciocănescu (fiziokinetoterapeut), au avut primele discuții cu jucătorii, apoi au dat drumul la treabă. 

„Sunt bucuros pentu că fac parte dintr-o echipă care are o filosofie şi o strategie care încurajează să se dea în continuare încredere tuturor jucătorilor din cadrul Academiei Hagi, precum şi tinerilor din ţară care doresc să facă parte din acest proiect”, a explicat spaniolul.

Doi români și un spaniol, noutățile de la Viitorul

La primul antrenament de la reluarea pregătirilor au participat 25 de jucători, noutățile fiind Alexandru Mățan și Valentin Cojocaru, ambii reveniți după împrumuturile de la Voluntari, precum și spaniolul Victor Fernandez, care a semnat la finalul lunii trecute contractul cu echipa de pe Litoral. 

Cojocaru a ajuns la Voluntari în iarnă, iar de atunci a fost titular de drept. A apărat în 19 partide, reușind în 8 dintre ele să nu încaseze gol. În schimb, Măţan a bifat 25 de meciuri în sezonul trecut, în care a marcat un gol şi a oferit două pase decisive. 

La această primă ședință de pregătire au participat și internaționalii Under 21, Virgil Ghiță, Andrei Ciobanu, George Ganea și Carlo Casap, care au participat la acțiunea lotului pregătit de Adrian Mutu, în amicalul de zilele trecute cu Farul Constanța.

Eu nu am adus antrenor, am adus manager. Adică el decide tot. Mai multă decizie, mai multă personalitate. El face lotul, el face pregătirea, el îşi asumă obiectivele. Nu ni le asumăm noi, noi doar îl sprijinim. I-am zis că el va avea sprijin total din partea mea şi a lui Gică Popescu. Toţi trebuie să muncim, să îl ajutăm să îndeplinească obiectivele”

Voiam puţină linişte, voiam să stau cu familia, mai vreau să stau şi eu cu copiii, îmi cresc copiii şi vreau să stau cu ei, să mai vorbesc. Chiar dacă a fost pandemia şi am avut timp să vorbesc, aş vrea şi eu să mă bucur puţin. Nu ştiu, puţin mai mult, puţin mai scurt. Vedem cum va fi, vedem ce se va întâmpla 

- Gheorghe Hagi, patron Viitorul

Citește mai multe știri din Liga 1:

UTA, transferuri pe bandă rulantă după revenirea în Liga 1! Arădenii au adus un portar și un fundaș trecut pe la Pandurii și Astra

CFR Cluj se întărește în zona ofensivă! Cine vine în Gruia pentru a ataca grupele Ligii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează