FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Viitorul lui Dinamo! 3 jucători care pot fi esențiali pentru "cîini" în anii următori

Articol de - Publicat vineri, 19 decembrie 2014 23:27

În ultimele sezoane, Dinamo s-a bazat pe mulți jucători tineri, aceștia cerînd salarii mai mici și pot fi vînduți în viitor pe sume mari.

GSP îți prezintă trei jucători ai lui Dinamo care pot fi importanți pentru viitorul echipei.

1.Ionuț Șerban

 Mijlocașul de 20 de ani venit de la Sportul poate reprezenta oricînd o soluție pentru prima echipă.

Șerban este un jucător polivalent și poate fi folosit atît în centru liniei de mijloc, cît și ca fundaș dreapta. În plus, Șerban este lăudat pentru calitatea paselor și este un bun executant al loviturilor libere.

2. Ionuț Nedelcearu

 Nedelcearu, 19 ani, este unul dintre cei mai promițători fundași din Liga 1.

Fundașul central este un produs al lui Dinamo și a început să fie folosit tot mai des de antrenorii "cîinilor". Nedelcearu beneficiază de un fizic impresionant, care îl ajută în duelurile aeriene.

Nedelcearu se poate impune ca titular în echipa lui Dinamo, începînd cu sezonul următor și poate deveni un om de bază al  "cîinilor".

3. Patrick Petre

 Patrick Petre a debutat deja la prima echipă a lui DInamo, în înfrîngerea cu Steaua și este văzut de multă lume drept un urmaș al tatălui său, Florentin Petre, mulți fiind de părere că poate fi mai bun.

Petre, 18 ani, poate juca pe postul de mijlocaș dreapta și are o tehnică și o viteză bună.

Mijlocașul este crescut de mic la Dinamo, evoulînd la toate grupele de juniori și pentru naționalele de juniori ale României.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează