FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Adrian Stoian, final de aventură la Viitorul după două luni și jumătate

Adrian Stoian // foto: fcviitorul.ro
Adrian Stoian // foto: fcviitorul.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 19:30 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 19:43

În ziua meciului cu Gaz Metan Mediaș, Viitorul a anunțat că s-a despărțit de mijlocașul Adrian Stoian (29 de ani).

Doar două luni și jumătate a rezistat Stoian la Viitorul. După 5 meciuri în tricoul echipei constănțene, Viitorul și Adrian Stoian au ajuns la un acord pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului, anunță echipa lui Mircea Rednic pe site-ul oficial.

Coșmar la FCSB și la Viitorul

Aventurile lui Stoian în România s-au încheiat până acum nefericit. La FCSB a rezistat puțin mai mult de o jumătate de an, între ianuarie și august 2019, iar la Viitorul nici măcar 3 luni. Din 2019, când a decis să lase Italia pentru România, cota mijlocașului s-a prăbușit. Valora 1,2 milioane de euro, acum este cotat la doar 200.000 de euro!

7 echipe din Italiaare Stoian în CV: Roma, Pescara, Bari, Chievo, Genoa, Crotone și Livorno

4 meciuria jucat Stoian în Liga 1 pentru Viitorul, iar unul în Cupa României. A reușit o pasă de gol

Citește mai multe știri din Liga 1:

N-a mai suportat amânările lui Dinamo și a mers la AFAN: „Am stat 3 luni fără să primesc nimic”

Programul primelor etape din 2021 a fost stabilit + Când se joacă restanța dintre Viitorul și Hermannstadt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  19 Decembrie 2020, 23:41

Are grija strambul sa duca echipa in B

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  19 Decembrie 2020, 22:25

Amiabil... Bravo lor... Iata una din echipe la care jucatorii pleaca imbratisandu-se amiabil cu antrenorii si conducatorii, luand chiar si prime de plecare... Numai ciobanu gigi se poarta inuman, marlaneste, ii da afara pe usa din dos ca pe niste masele stricate desi ei saracii isi dadusera intreaga masura a valorii pe teren si si-au pus tot sufletul si energia in slujba echipei. Ca sa vedeti si voi cum sunt unii!!!

gazistu
gazistu  •  19 Decembrie 2020, 20:01

doamneeee, chiar asa? nu se poate??? vedeta din SERIA A, laudata de presa din RO, ca el joaca in serie aa...... de parca ar fi ajuns la stele.... acum incep sa-i dau dreptate lui Gigi Becali, care l-a adus cu greu (ia dat cel mai mare salar din L1, de atunci, 25000E + 150000 la semnatura sa joace),, crezand ca daca vine din serie A, ii va aduce campionatul... apoi dupa 3-4 meciuri s-a convinsa ca doar in "presa" era bun./...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează