FOTBAL  »  Superliga  »  AMENDĂ

Viitorul, sancționată pentru modul în care a sărbătorit titlul » Amendă usturătoare pentru Hagi

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2017 16:50

Comisia de Disciplină a amendat clubul Viitorul cu 30.000 de lei pentru faptul că suporterii au pătruns pe teren la finalul meciului cu CFR Cluj (1-0) din ultima etapă, când echipa lui Hagi a devenit campioană.

În momentul în care arbitrul a fluierat finalul meciului, cei 4.000 de fani care au umplut tribunele arenei de la Ovidiu au intrat pe teren, unde au sărbătorit alături de Hagi și jucători câștigarea primului titlu din istorie.

 Acest tip de a sărbători succesele la finalul sezonului este foarte practicat la meciurile importante din toată lumea.

În Germania, astfel de scene au avut loc pe două stadioane în ultima etapă din Bundesliga. Fanii lui FC Koln au intrat pe teren pentru a sărbători calificarea echipei în cupele europene, în timp ce suporterii lui Hamburg au celebrat salvarea de la retrogradare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
bazileon
bazileon  •  25 Mai 2017, 10:14

Chiar daca o sa piarda titlul la TAS, aceasta bucurie va ramane, ca si amenda, sper.

fibra
fibra  •  25 Mai 2017, 09:51

Cei care iau asemenea decizii,oare sunt oameni? La Stuttgart,la Hamburg,unii au promovat,ceilalti au scapat de retrogradare,spectatorii au sarbatorit pe teren cu jucatorii. Pardon acolo fotbalul e condus si de oameni.

ge0x
ge0x  •  24 Mai 2017, 20:56

***.. Frf sa i plateasca banii lu Mititelu ! Astia or sa dea amenda si ca vin suporterii la stadion si aplauda sau canta .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează