FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Viitorul, val-Vîrtej » Echipa lui Hagi are ocazia să se salveze: Reghe va trimite pe teren nişte copii

Vîrtej n-are nici un minut jucat în primele două ligi
Vîrtej n-are nici un minut jucat în primele două ligi

Articol de , - Publicat miercuri, 15 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 15 mai 2013 10:27

După ce l-a trimis pe Tătăruşanu în vacanţă, deşi îl are pe Stanca accidentat, Reghecampf va încheia sezonul cu doi tineri de 17 ani, Cojocaru şi Vîrtej, ca variante pentru postul de portar.

După derby-ul cu Dinamo, Laurenţiu Reghecampf a decis să le dea liber jucătorilor care au dus greul în acest sezon, adică cei care au bifate cele mai multe minute în teren. Printre fotbaliştii care au intrat deja în concediu se numără şi Ciprian Tătăruşanu, numărul 1 între buturile Stelei.

Mai mult, Reghe nu-l va mai avea în acest final de campionat la dispoziţie nici pe portarul de rezervă, Răzvan Stanca. El nu s-a refăcut complet după ce în urmă cu aproximativ o lună a fost implicat într-un incident în trafic.

Avantaj Hagi
În aceste condiţii, titular pentru ultimele trei jocuri din acest campionat va fi Valentin Cojocaru, tînărul de 17 ani care a debutat în urmă cu două etape, cînd steliştii au cîştigat la Bistriţa.

Rezerva lui va fi Marian Vîrtej, un portar tot de 17 ani, care însă n-a prins pînă acum nici măcar un cantonament cu prima echipă şi a cărui legitimaţie va fi vizată azi în regim de urgenţă pentru a avea drept de joc în Liga 1!

Cei doi vor fi în lot duminică, la Steaua - Viitorul, unul dintre cele mai importante meciuri ale rundei viitoare, cînd un succes al constănţenilor i-ar apropia mult pe aceştia de salvarea de la retrogradare.

Cel mai bun la Bistriţa
În etapa a 29-a, cînd Reghecampf a odihnit mai mulţi titulari împotriva celor de la Gloria Bistriţa, meci cîştigat de stelişti cu 1-0, în poartă a fost trimis Valentin Cojocaru. Acesta a făcut un meci excelent, fiind considerat de firma de monitorizare InStat cel mai bun fotbalist de pe teren. A avut 5 intervenţii salvatoare, fiind decisiv pentru roş-albaştri.

"Eu am încredere în toţi jucătorii mei! Vreau să terminăm campionatul cu trei victorii. Şi la Bistriţa s-au făcut supoziţii şi aţi văzut că am cîştigat" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (104)
spectatorul
spectatorul  •  15 Mai 2013, 19:25
Postat de daniel84 pe 15 Mai 2013, 18:08

dak bate viitorul inseaman ca a fost meci trantit de fin ,k sa se salveze echipa nasului

Si daca bate Steaua a fost iarasi blat, nu? Doar ca in sens invers... Ce ti-e si cu astia care au mintea odihnita...

old_shatterhand
old_shatterhand  •  15 Mai 2013, 19:14
Postat de vladutz13 pe 15 Mai 2013, 17:35

Unde sunt mai copiii astia??? ca ati spus doar de portar... sa fim seriosi, o sa joace rezervele, care sunt mai bine pregatite decat titularii echipelor de pe podium.... fizic cel putin. Steaua nu mai pierde niciun meci, Viitorul nu poate spera la mai mult decat egal.

Da si eu ma gandeam ca au ceva informatii, dar pauza.Eu vreau sa ii vad doar pe Iancu si Rosu.

old_shatterhand
old_shatterhand  •  15 Mai 2013, 19:13

Chiar are cineva impresia ca pustii Viitorului sunt mai buni ca rezervele Stelei?Sa ne amintim ca astfel de titulari a avut Steaua in ultimii ani si mai jos de 6 nu a coborat.

Vezi toate comentariile (104)
Comentează