FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - ASTRA, SÂMBĂTĂ, 21:00, DIGI 1, TELEKOM 1, LOOK, GSP.RO

Vin banii! Poli Iași a semnat un contract de sponsorizare de 100.000 de euro pe sezon » Urmează unul de 600.000!

Foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial
Foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial

Articol de - Publicat vineri, 27 iulie 2018 18:22

Iașiul a semnat un parteneriat cu Superbet, de 100.000 de euro pe sezon, dar contractul cel mare, cu Orange, va fi oficializat în septembrie: 600.000 de euro pe stagiune.

Colaborarea cu Horia Sabo se face simțită în vistieria lui Poli Iași. Omul de afaceri băimărean a promis că va atrage sponsorizări care să asigure bugetul clubului pe un întreg sezon, 1,24 milioane de euro, și se ține de cuvânt. Moldavii au anunțat azi, în ajunul confruntării cu Astra, încheierea unui parteneriat cu Superbet, ce a devenit sponsor principal și, potrivit unor surse din anturajul grupării, va contribui cu aproximativ 100.000 de euro pe stagiune.

Trei surse vitale

Însă lovitura cea mare, susține "Ziarul de Iași", va fi oficializată în septembrie. Este vorba despre un contract cu Orange, care-i va aduce lui Poli undeva în jurul a 600.000 de euro pe sezon. Dintre cei 19 parteneri ai clubului, Orange, Superbet și Betano (80.000 de euro pe an) vor fi principalii susținători ai bugetului amintit.

Cifre modeste

Mai rămân acum de ajustat și cifrele din teren. Contra Astrei, ieșenii au un bilanț modest. Din 13 întâlniri directe consemnate în campionat au pierdut nouă (două victorii, două remize). Nici antrenorul Flavius Stoican nu stă mai bine în confruntările cu giurgiuvenii: 7 meciuri, două victorii, o remiză, patru înfrângeri.

1.050.000 €cash, 150.000 sub forma unor bartere și 40.000 bonusuri de performanță sunt componentele bugetului de 1,24 milioane € pentru sezonul în curs

0-3
e scorul cu care au pierdut ieșenii ambele întâlniri cu Astra din play-off-ul sezonului trecut

Poli, în stil Ferrari

Ieșenii au prezentat azi echipamentul oficial pentru stagiunea 2018-2019. Pe noile tricouri se poate remarca un armăsar (foto), inspirat din stema județului Iași. Iar pentru prima oară din 2010, pe spatele lor reapare titulatura "Politehnica".

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Iulie 2018, 21:35

Armasarii din Iasi, Ursii din Sibiu, Râșii din Sf Gheorghe, Guvizii de la Navodari, Leii din Banie, Cainii din Stefan cel Mare, Somnii din Calarasi, Stiucile de la Giurgiu, Mongolii din Cluj, Chimistii din Medias.. pfff. Hai ca nu-i rau, incepe filmul. Ce mai lipseste ? Ah da, Oile din Judetul Ilfov.))

para.para
para.para  •  27 Iulie 2018, 19:57

Sa ai 19 parteneri care pompeaza bani neincetat in tine, iar tu sa te "plangi" ca atarni la banii din drepturile TV, asta inseamna manipulare a maselor facuta de catre aceasta hartie de impachetat telemea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează