FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vin belgienii dupa Thereau

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iunie 2007 00:00

Directorul sportiv al lui FC Bruges, Luc Devroe, va sosi luni la Bucuresti pentru a parafa transferul lui Thereau

"S-a termina aventura mea la Steaua", anunta Thereau in urma cu 4 zile, confirmind si faptul ca a ajuns la o intelegere verbala cu FC Bruges. Chiar daca Gigi Becali a reafirmat ca nu va lasa din suma solicitata initial in schimbul francezului, 2,5 milioane de euro, sansele de reusita ale transferului la gruparea belgiana sint din ce in ce mai mari.

Primul argument ca Cyril se afla cu un picior in tricoul albastru-negru al flamanzilor este faptul ca directorul sportiv al acestora, Luc Devroe, si-a anuntat luni prezenta la Bucuresti pentru a trata direct cu Steaua.

Apoi, chiar ieri Bruges a reusit sa-l vinda pe atacantul sau numarul 1, nigerianul Ishiaku, la nou-promovata in Bundes liga, Duisburg, de la care va incasa in jur de 4 milioane de euro. Avind bani in cont, dar si nevoie de un inlocuitor pentru golgeterul-african, Bruges ar fi dispusa sa ofere Stelei chiar si doua milioane de euro, pret pe care, cel mai probabil, Becali il va accepta.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează