FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vin după Rotariu! Scouterii unei echipe importante din Europa îl vor urmări în amicalul de azi cu FC Zurich

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2017 15:39

Dorin Rotariu (21 ani) este cu siguranță următorul produs de export al lui Dinamo, șefii clubului urmărind să obțină o sumă cât mai consistentă de pe urma celui mai eficient tânăr jucător din Liga 1.

Conform TV Dolce Sport, speranța lui Dinamo va fi urmărită la meciul amical de astăzi cu FC Zurich de scouteri ai formației belgiene Anderlecht, echipă la care evoluează românii Stanciu și Chipciu.

În trecut, impresari de la alte cluburi importante din Europa l-au avut în vizor pe "Roti", transferul acestuia neconcretizându-se până acum.

22 goluri
în 115 apariții a strâns Rotariu la Dinamo din 2013, anul în care a debutat la prima echipă a "câinilor" 

Dinamo va disputa astăzi, de la ora 17:00, cel de-al treilea amical din cadrul stagiului de pregătire din Spania. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Dolce Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
travka
travka  •  24 Ianuarie 2017, 21:51

pana nu o sa castige un titlu sau sa joace in Europa nu il ia nimeni pe Rotariu, degeaba esti mare zme cu Chiajna si Voluntari

sakamoto
sakamoto  •  24 Ianuarie 2017, 21:32

Daca Rotariu marcheaza 3-4 goluri, este ca si cumparat. Daca nu, poate la arabi, sau cine stie in Asia de Sud-Est- Tailanda, Hawai, Malaezia-campionate interesante. Important este sa plece undeva, la dinamu a inceput sa se plafoneze.

para.para
para.para  •  24 Ianuarie 2017, 20:18
Postat de Ady Oster pe 24 Ianuarie 2017, 17:03

"În trecut, impresari de la alte cluburi importante..." Hello!!! Cluburi nu au impresari. Au scouteri, au directori sportivi, antrenori, dar nu impresari! :)

Daca ei sunt suporterii echipei lui becali au fost invatati ca prodanca e impresara clubului.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează