FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vin reducerile! De salarii » Acţionarii dinamovişti vor să negocieze diminuarea contractelor

Aproximativ 300.000 de euro trebuie să plătească acționarii pentru salariile lunare ale jucătorilor
Aproximativ 300.000 de euro trebuie să plătească acționarii pentru salariile lunare ale jucătorilor

Articol de - Publicat marti, 11 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 decembrie 2012 20:07

Şefii dinamovişti vor negocia de luna viitoare diminuarea contractelor individuale ale jucătorilor. Mai întîi, cu vorba bună, apoi trec la represalii.

Semne rele anul 2013 are! Cel puţin pentru dinamovişti. Neplătiţi de 4 luni şi cu promisiuni că-şi vor primi o parte din salariile restante în viitorul apropiat, jucătorii din Ştefan cel Mare sînt aşteptaţi în luna ianuarie de o diminuare a contractelor personale. Vestea pică precum o lovitură de ciocan pentru fotbalişti, şi aşa iritaţi la culme de întîrzierea salariilor. Jucătorii vor fi chemaţi la discuţii la revenirea din vacanţă.

Pînă la 50 la sută
"Se va propune o diminuare între 10 şi 50 la sută din salarii. Posibil să fie prime de obiectiv mai consistente, pentru că trebuie să dai şi ceva la schimb. Se poate ajunge la scăderi salariale de comun acord. Cine vrea, foarte bine, cine nu "La revedere!". Se merge pînă la despărţiri, indiferent de numele fotbalistului. Şefii se bazează şi pe faptul că mulţi nu au unde să se ducă, mai ales la ce sezon a făcut Dinamo", au precizat reprezentanţii roş-albilor.

Stau după Apocalipsă
Fotbaliştii au făcut o grevă de 10 minute înaintea meciului cu Iaşiul, întîrziind startul partidei, avînd în plan să continue astfel de manifestaţii de protest. Şi anunţă un război rece la Dinamo! "Să ni se dea banii pe care ne-am înţeles, apoi vom mai vedea ce vom semna. Oricum, probabil că şefii noştri aşteaptă să vadă dacă vine sfîrşitul lumii pe 21 decembrie, cum anunţă calendarul mayaş, ca să decidă dacă ne mai dau sau nu restanţele. Cum n-o să vină Apocalipsa, mai bine ar da banii echipei şi angajaţilor, ca să nu murdărească numele clubului", au transmis jucătorii.

14.000 de euro pe lună este salariul cel mai mare de la echipă, aparţinîndu-i lui Cristi Pulhac. Cel mai mic este al lui Nica, 1.500 de euro lunar

"Orice e posibil, dacă ai bani continui, dacă nu ai bani, te opreşti. Nu vă închipuiţi că Badea şi Negoiţă au vreo maşină de făcut bani. Îşi vor face socoteli în iarna asta şi vor vedea dacă pot continua" (Vladimir Cohn, fost acţionar dinamovist)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Răbdarea mea are limite"
Dorinel Munteanu n-a digerat remiza de la Iaşi şi le-a transmis jucătorilor, în direct: "Nu sînt mulţumit deloc, am cerut atitudine, dar unii n-au avut-o. Nu poţi să învingi fără să te lupţi pentru minge. Mă supără că unii nu au înţeles. Eu am fost de acord cu protestul lor, i-am susţinut, dar nu am primit acelaşi răspuns cînd a fost vorba de fotbal. De aceea nu avem continuitate în rezultate bune, pentru că nu se dă totul pe teren. Eu am încredere în băieţi, însă răbdarea are o limită".

Cum au scăpat de amendă
LPF nu are de gînd să sancţioneze Dinamo sau pe jucătorii ei fiindcă au întîrziat startul meciului de la Iaşi cu 10 minute pentru neplata salariilor. "N-am penalizat-o nici pe U Cluj cînd a făcut ceva similar, nu se pune problema nici la Dinamo. A fost şi acordul arbitrului Balaj, dacă nu era, atunci luam măsuri. A fost şi acordul televiziunilor", au precizat oamenii de la Ligă.

"Pot fi acţionar majoritar, dar nu vreau"
Ionuţ Negoiţă a anunţat ferm: "Voi sta pe baricade pînă la ultima şansă, voi face tot ceea ce pot eu ca să reuşesc. Nu ţine doar de mine. Oricum, am o problemă cu penibilul situaţiei, trebuie să mă uit în ochii jucătorilor care sînt neplătiţi. Sper să deblocăm această situaţie. Ar fi o posibilitate, ca de voie, de nevoie, să devin acţionar majoritar. Eu pot sa fac asta, dar trebuie multe reforme la Dinamo, pe lîngă infuzie de capital. N-am probleme financiare, sînt obişnuit să fac afaceri la cel mai înalt nivel".

INBOX
- Bonetti este ironic pe pagina personală de facebook, referitor la situaţia de la echipă: "Din păcate, mi se pare că ceva s-a schimbat, într-adevăr... Forza Dinamo!"
- De ce n-a ajuns Dinu Gheorghe la Dinamo? A dezvăluit Vladimir Cohn: "Nu putea să vină, avea doi "prieteni" care nu-l iubeau deloc! Eu şi Badea eram amici cu el, alţi doi nu-l voiau. Unul era acţionar, altul băgător de seamă".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
xzx
xzx  •  11 Decembrie 2012, 23:18
Postat de manu. pe 11 Decembrie 2012, 09:10

eduard apostol este o mizerie de om, stie toata lumea; scrie doar ca sa inflameze spiritele, sa bage zazanie, sa minta , sa dezinformeze; ovidiu ioanitoaia, oare esti la acelasi nivel cu el? altfel nu-mi pot explica cum poti sa pastrezi acest infam pentru care deontologia profesionala este o mare necunoscuta

CORECT))) pentru '''merite deosebite'''merita platit in moneda Bostwanei)))

gabrielca
gabrielca  •  11 Decembrie 2012, 12:10

Bagatorul de seama la care se refera Cohn nu e altul decat Cornel Dinu,cel mai mare profitor (fara a face ceva sau a baga bani)din fotbalul romanesc din ultimii 20 ani.

ogica30
ogica30  •  11 Decembrie 2012, 10:08
Postat de andystar pe 11 Decembrie 2012, 04:03

RAU DE TOT A AJUNS DINAMO,PE MANA UNOR TALHARI ! DACA PULHAC ARE CEL MAI MARE SALARIU ,CARE E O PETARDA CE M-AI ESTE DE ZIS ?

mai*

Vezi toate comentariile (11)
Comentează