FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vin și fazele fixe! Noul jucător de la FCSB poate fi noul Szukala

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 22:28

Valerică Găman poate fi noul Szukala, fundașul cu cel mai bun joc de cap pe care l-a avut FCSB în ultimii ani.

Valerică Găman e cel mai fair-play fundaș central din Liga 1, cu nicio eliminare în 254 de meciuri jucate în toate competițiile pentru o echipă din România. Pe lângă această performanță incredibilă, Găman mai punctează la un capitol extrem de important: este omul fazelor fixe!

În cele 126 de meciuri pe care le-a jucat în tricoul Astrei a marcat de 15 ori în L1, iar cele mai multe goluri le-a izbutit în sezonul 2015-2016, atunci când toate cele șase reușite au venit după faxe fixe.

Mai mult, Valerică poate deveni numărul 1 la acest capitol, dacă reușește să-l depășească pe polonezul Szukala, care are 11 reușite din faze fixe în 65 de partide pentru FCSB. În actualul sezon, FCSB a reușit să înscrie doar de 9 ori după fazele fixe.

"Noi nu prea eram periculoși la fazele fixe, acum rezolvăm și această problemă. Vom deveni redutabili și la acest capitol. Eu cred că transferul lui Găman este unul foarte bun. La un moment dat, noi aveam un singur fundaş central. Doar pe Larie. Planici şi Bălaşa erau accidentaţi. Bălaşa are şi acum probleme.

Găman este un câştig, un jucător de care noi aveam nevoie. Noi avem foarte multe faze fixe. Din păcate, nu aveam jucători buni la loviturile de cap. Aici ar fi un avantaj. În viitor, vom pune pericol şi la aceste faze", a spus Duckadam la Digi. 

"Pe Găman l-am vrut că ne-a dat gol nouă, în 2015, cu capul în minutul 92. Îmi plac fundașii care dau goluri" Gigi Becali, patron FCSB

1.200.000 €este cota de piață a lui Valerică Găman, conform siteului transfermarkt.de

"Sunt foarte bucuros că am ajuns la cea mai bună echipă din România, care an de an joacă în cupele europene și este singura calificată în primăvara europeană. Îmi doresc să fiu sănătos și să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele" Valerică Găman, fundaș FCSB

CANTONAMENT

Au plecat fără străini

FCSB a plecat în al doilea cantonament, de această dată în Spania. Jucătorii lui Dică vor fi cazați în "La Cala Resort", din Mijas, localitate aflată în apropierea orașului Malaga. Din lotul antrenat de Nicolae Dică face parte și Valerică Găman, cel mai nou jucător al echipei. În schimb, au lipsit jucătorii străini, care vor veni direct în Spania, după ce-au primit mai multe zile libere din partea staff-ului. 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
maryan72
maryan72  •  22 Ianuarie 2018, 09:24

cum au ajuns in turcia si nu au mai luat vitaminele a disparut si valoarea.

zizu
zizu  •  22 Ianuarie 2018, 09:22

cine e szukala? tremura piquet cand aude de el? unde e marele jucator?

pacionel_fc_fcsb
pacionel_fc_fcsb  •  22 Ianuarie 2018, 07:13

Dar de ce nu "noul Hierro"? Sau "noul Chielini", ca să poată Jijica să îi facă și.un preț bun!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează