FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Vin vremuri grele pentru Astra: "Bugetul va fi redus la jumătate" » Detalii despre noii jucători ai echipei

Articol de GSP - Publicat joi, 08 iunie 2017 20:01

Dani Coman, președintele celor de la Astra Giurgiu, a confirmat că noul antrenor al echipei va fi Edward Iordănescu, dar recunoaște că bugetul echipa va fi incomparabil mai mic față de sezoanele precedente. 

"Am semnat contractul pe doi ani cu Edi Iordănescu. Strategia clubului va fi una de tranziție, în funcție și de transferurile pe care le vom face în zilele următoare. Va fi un an de reconstrucție și îmi doresc să prindem play-off-ul.

Bugetul va fi micșorat aproape la jumătate. Mă bucur că l-am convins pe Edi, el a înțeles strategia clubului. Sper să facem treabă bună, iar în al doilea an să putem face performanță.

De transferuri m-am ocupat eu. Pe Mrzljak, de exemplu, îl vreau de cam un an de zile. Erico a demonstrat că este un jucător valoros și ne putem baza pe el. Avem discuții cu vreo 10 jucători. Până nu semnează însă contractul, nu este nimic sigur", a declarat Dani Coman, la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
fangigi
fangigi  •  08 Iunie 2017, 21:58
Postat de piet pe 08 Iunie 2017, 20:39

daca ai bun simt si ceva cunostinte despre fenomen iti dai seama ca aceasta echipa va avea mari probleme in a rezista pe prima scena a fotbalului din romania.este deja retrogradata!

Cu salarii injumatatite, jucatori liberi de contract si mai ales cu "specialistul" Iedy, vor avea soarta Lignitului cu Stoican!

fangigi
fangigi  •  08 Iunie 2017, 21:56
Postat de vasglo pe 08 Iunie 2017, 21:42

Traiasca FC Astra Bucureati S.A.,....;!!!

Adica fcsb? Astia sunt astra2! Doar ca nu sunt din Bucuresti ci din satul Mogosoaia!:)))

vasglo
vasglo  •  08 Iunie 2017, 21:42

Traiasca FC Astra Bucureati S.A.,....;!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează