FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - VICTORIA BRĂNEŞTI, AZI, 18:00, GSPTV ŞI VIDEO PE GSP.RO

Vînaţi la pariuri

Articol de - Publicat luni, 07 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 martie 2011 10:46

Pariorii speră să dea lovitura pe spatele Ştiinţei şi au mizat în valuri pe faptul că Brăneştiul nu pierde azi în Bănie. Meciul se joacă de la ora 18:00, în direct la GSP TV şi liveVIDEO pe GSP.RO.

Ştiinţa nu va ieşi din criza rezultatelor nici cu Victoria Brăneşti cred majoritatea pariorilor. Aceştia au mizat excesiv pe egal şi pe victoria oaspeţilor, partida fiind de departe cel mai pariat eveniment al zilei. Asta a determinat toate agenţiile să scadă cota oferită pentru un succes al Brăneştiului de la 4.50 la 3.75, în timp ce cota pentru victoria oltenilor a crescut la 2.00, faţă de 1.70, cît era la începutul săptămînii trecute.

Forma slabă a alb-albaştrilor, un punct obţinut în ultimele 6 etape, problemele de lot cu care se confruntă Nicolo Napoli şi meciul bun făcut de Brăneşti cu campioana CFR au fost criteriile pe care s-au bazat pariorii.

Se tem de Crăciunescu
Şefii Universităţii n-au privit deloc cu ochi buni delegarea "centralului" Teodor Crăciunescu. Craiova s-a considerat clar defavorizată în ultimele două meciuri arbitrate de vîlcean: la Bistriţa (1-2), sezonul trecut, cînd Teo a acordat prea uşor un penalty gazdelor, şi în turul acestui campionat, cu Rapid (1-1), cînd oltenii au contestat vehement lovitura de pedeapsă acordată giuleştenilor.


3.20 e cotaţia oferită de agenţia de pariuri Bet-at-home pentru un egal diseară. Pentru "X2" cota este 1.78


"O vom bate sigur pe Brăneşti, n-am nici cea mai mică emoţie!"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

"Victoria e singura variantă pentru noi! Vrem să batem pentru moralul nostru, dar şi pentru fanele Craiovei, cadou de 8 martie!"
Marius Ologu, mijlocaş U Craiova

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
may_maymar
may_maymar  •  07 Martie 2011, 17:57

hai STIINTA!!! SPER SA CISTIGAM SA NU STAM IARA CU MORCOVUL PINA IN ULTIMA ETAPA

brownbear
brownbear  •  07 Martie 2011, 12:53

Ce a ajuns Craiova din cauza Creaturii Boovene. Sa-i fie frica de un meci cu o echipa comunala. Daca Victoria Branesti joaca deseara 75% din ce a jucat cu CFR-ul, au cele trei puncte asigurate. Vrajeala cu Craciunescu e abureala de dinaintea unei eventuale infrangeri. Sa aiba pe cine sa dea vina. Cand o sa o bage ei in poarta de 5 ori si o sa le-o scoata Craciunescu de 4, atunci sa vorbeasca. Dar cand ai unu sau doua suturi la poarta tot meciul mai ai pretentii? Vai mama noastra. Asta ne-ar mai trebui. Sa luam deseara bataie. De fapt, ........... MAI CONTEAZA ?

darkdark
darkdark  •  07 Martie 2011, 10:27

Din pacate pentru noi cred ca au dreptate ... Oricum imi doresc sa castigam diseara. FORTZA STIINTA!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează