FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDIŞTI.RO

Vine Ahmed

Articol de , - Publicat marti, 19 februarie 2008 00:00

Giuleştenii încearcă să-l transfere pe egipteanul Ahmed Abou Moslem, de la Strasbourg

Mircea Rednic a primit ieri o veste rea. După accidentarea din meciul cu Sheriff Tiraspol (1-1), Vladimir Bozovici va sta departe de gazon cel puţin două săptămîni. Astfel, rapidiştii s-au orientat pe piaţa trasnferurilor şi negociază cu FC Strasbourg transferul egipteanului Ahmed Abou Moslem. Fundaşul stînga de 26 de ani a mai evoluat în cariera sa la Al-Ahli, în ţara natală.


Tranzacţia are şanse mari de reuşită, egipteanul nefiind printre preferaţii antrenorului de la Strasbourg, Jean-Marc Furlan. Acesta a declarat în urmă cu două zile că Ahmed nu se mai află în vederile sale, "faraonul" devenind abia a treia soluţie pentru partea stîngă a defensivei. Jucătorul egiptean a fost dorit şi de Crystal Palace, însă divizionara secundă engleză a renunţat la el. Pentru a-şi asigura serviciile lui Moslem, alb-vişiniii trebuie să plătească aproximativ 700.000 de euro.


27 de meciuri a jucat Ahmed Abou Moslem pentru Strasbourg în ultimii 3 ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  19 Februarie 2008, 11:17

Ahmed the dead terrorist??? :)

 •  19 Februarie 2008, 10:55

bai frate mai terminati cu atatea transferuri k m-am saturat, mai opriti-va si voi chiar vreti sa luati tot.nu mai vine nimeni la rapid va spun eu.sunt manevre comuniste marca copos

 •  19 Februarie 2008, 09:49

De 700.000 euro cumpara jumatate din lotul lui Strasbourg sau al nationalei Egiptului. Nu cred in sumele astea vehiculate aiurea prin ziare.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează