FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Vine Alibec! » Ce clauză vrea Astra să introducă în contractul lui Denis

Alibec mai are contract cu Inter Milano pînă în iunie 2016
Alibec mai are contract cu Inter Milano pînă în iunie 2016

Articol de - Publicat duminica, 05 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 ianuarie 2014 19:17

Italienii anunţă că vîrful Interului va semna cu giurgiuvenii săptămîna viitoare.

Astra caută să îşi mărească numărul atacanţilor, deşi are cel mai prolific atac din Liga 1! Mai nou, a intrat pe fir pentru un transfer al lui Denis Alibec.

Atacantul de 22 de ani, care-i proprietatea Interului, a evoluat în prima parte a campionatului pentru Bologna, sub formă de împrumut. Denis nu s-a impus, el evoluînd doar două minute în campionat, împotriva lui Juventus, scor 0-2, şi în două meciuri de Cupă, victoria cu 1-0 împotriva Bresciei şi înfrîngerea cu Siena, 1-2.

Românul nu va fi păstrat din retur la Bologna, s-a întors la Inter, însă antrenorul Mazzarri nu va miza pe el, astfel că el va fi iarăşi împrumutat. Jurnaliştii de la tuttomercatoweb.com susţin că cea mai probabilă destinaţie este gruparea giurgiuveană.

Alibec nu a mai jucat un meci ca titular de pe 24 mai 2013, în succesul Viitorului contra lui Dinamo, 3-2! "Astralii" vor să introducă în contract şi o clauză prin care Denis ar putea fi cumpărat la finalul împrumutului, în cazul în care va da randament.

30.000 de euro e contractul lunar al lui Alibec. Dacă semnează cu Astra, salariul său va fi achitat în cote egale de clubul milanez şi de cel giurgiuvean

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează