FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Vine Conceicao! Tehnicianul care a antrenat-o în 2009 pe CFR Cluj va reveni în Gruia

Conceicao a declarat că nu l-a căutat nimeni de la CFR, însă admite că n-ar refuza o ofertă ispititoare din L1
Conceicao a declarat că nu l-a căutat nimeni de la CFR, însă admite că n-ar refuza o ofertă ispititoare din L1

Articol de - Publicat duminica, 06 decembrie 2015 00:00

Dican a fost pus pe liber șefii "feroviarilor", iar favorit să preia postul de "principal" este Toni Conceicao, care a mai fost în Gruia în 2009.

Conducerea fostei campioane a decis să întrerupă colaborarea cu Francisc Dican, după ce Camora și compania nu au mai reușit să cîștige de pe 1 noiembrie, de la acel 2-0 cu Steaua! De atunci au urmat 3 egaluri și 2 înfrîngeri, iar remiza cu Chiajna de vineri, 0-0, a dus la punerea pe liber a tehnicianului de 48 de ani.

Conform stiridesport.ro, șefii CFR-ului au intrat în negocieri cu portughezul Antonio Conceicao, iar tratativele sînt destul de avansate. Există și varianta în care lusitanul de 53 de ani ar putea conduce antrenamentul de luni al "feroviarilor".

Conceicao i-a mai pregătit pe ardeleni în perioada aprilie - noiembrie 2009 și a luat o Cupă a României și o Supercupă. În Liga 1 a mai antrenat formațiile FC Brașov, 17 meciuri între 2010-2011, și Astra, 5 meciuri în 2012. Momentan, Toni este liber, după ce și-a încheiat contractul cu iordanienii de la Al-Faisaly.

Cu Dican pe bancă, CFR a avut un retur excelent în sezonul trecut, terminînd pe locul 3. De asemenea, trupa clujeană a pornit bine în acest campionat, dar ultimele rezultate l-au costat postul.

"Este adevărat că sînt liber în acest moment Dacă m-ar tenta o întoarcere la CFR? Experienţa din România mi-a adus mult bucurii, mai ales că am cîştigat trofee la Cluj, la un club care a făcut istorie în ultimii ani"
Toni Conceicao, pentru stiridesport.ro

"Am vizionat pe viu cîteva partide în România în urmă cu ceva vreme, printre care şi cele ale CFR-ului. Pot să spun că sînt jucători de calitate la Cluj"
Toni Conceicao, pentru stiridesport.ro

4 mandatea avut Dican la CFR: 32 de meciuri, 14 victorii, 12 egaluri și 6 înfrîngeri

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
valiza.epo
valiza.epo  •  06 Decembrie 2015, 10:14

CFR Cluj are cel mai bun si mai echilibrat valoric lot din liga noastra. Este singura echipa care stie sa joace dintr-o atingere. Dar, din dorinta de viteze se si greseste mult. Lipseste, la mijloc, un Culio, un Bastos... un jucator care sa stie cand sa accelereze si cand sa puna frana.

calinescu_
calinescu_  •  06 Decembrie 2015, 09:28

PUTINI DE VALOARE ....!!!! CAMORA ESTE INTR-ADEVAR CEL MAI BUN FUNDAS STANGA DIN LIGA I ...!!! IN REST PUTINA VALOARE ....!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează