FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vine cu o frumuseţe » Soţia lui Srgian Luchin se alătură cercului de iubite ale jucătorilor stelişti

Amelia a fost protagonista unei ședințe foto incendiare
Amelia a fost protagonista unei ședințe foto incendiare

Articol de , - Publicat duminica, 10 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 09 august 2014 23:59

Luchin e familist convins, fiind căsătorit de doi ani cu Amelia, cea care i-a dăruit în urmă cu şase luni un copil.

La Steaua se păstrează politica din vremea lui Laurenţiu Reghecampf. Roş-albaştrii mizează pe fotbalişti cuminţi, încercînd să renunţe la cei petrecăreţi, care pierd vremea prin cluburi. Descrierea i se potriveşte şi nou-venitului Srgian Luchin.

Fundaşul de 28 de ani e căsătorit din 2012 cu Amelia, pe care o cunoaşte din urmă cu cinci ani, de pe vremea cînd evolua la Timişoara. Cei doi se înţeleg bine şi în urmă cu şase luni au devenit părinţi.

Amelia Luchin a cochetat în trecut şi cu muzica, fiind solistă într-o formaţie care concerta în oraşul de pe Bega. În plus, şi-a încercat norocul şi în cariera de modeling. Amelia are un Master în Managementul Dezvoltării Regionale.

N-a lăsat-o să vină la botez
Amalia nu a fost prezentă la botezul băieţelului lor, Milan. Motivul a fost elucidat de Srgian: "La noi e o tradiţie. Mama copilului rămîne acasă şi se spune că ce face aceasta în timpul botezului, aia o să facă şi copilul cînd o să crească! I-am lăsat o minge, ca să iasă Milan fotbalist. Cînd am fost eu botezat, mama a dat cu mingea pînă peste casă. I-am zis cînd am crescut că putea şi ea să lovească mingea mai finuţ, poate ieşeam atacant, asa am ieşit doar fundaş!".

Stelişti căsătoriţi din lotul campioanei
- Giedrius Arlauskis şi Neringa
- Florin Niţă şi Laura
- Paul Pîrvulescu şi Ana
- Fernando Varela şi Andreia
- Iasmin Latovlevici şi Roxana
- Alex Chipciu şi Andreea
- Andrei Prepeliţă şi Alexandra
- Lucian Sînmărtean şi Maria
- Claudiu Keşeru şi Laura

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
inginerul.
inginerul.  •  10 August 2014, 15:50
Postat de anthony.p pe 10 August 2014, 13:33

nea Craitoiu, o ma tii minte pe Roxana "saxofonista", nevasta lui Ghionea....atunci trebuia sa afisezi un astfel de articol...

://www.bzi.ro/video-interzis-sub-18-ani-dovada-ca-sotia-lui-ghionea-este-eroina-filmului-xxx-139600 Oare e stelista de mica ? :))))))

anthony.p
anthony.p  •  10 August 2014, 13:33

nea Craitoiu, o ma tii minte pe Roxana "saxofonista", nevasta lui Ghionea....atunci trebuia sa afisezi un astfel de articol...

bobinatul
bobinatul  •  10 August 2014, 11:59
Postat de manu. pe 10 August 2014, 11:28

a fost odata, candva, un ziar in care scria: NOUA NE PASA DE SPORT! acum ii pasa de nevestele altora... la revedere GSP, fost ziar de sport!

Corect, am auzit ca libertatea vaneaza redactori de la gsp. Cica sunt mult mai cancanisti ca ai lor

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close