FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vine ”Dimitris Nu știu cum”! Gigi Becali aduce un alt fundaș în locul lui Varela

Dimitris Chatziisaias se va lupta pentru titularizare cu Tamaș și cu Toșca
Dimitris Chatziisaias se va lupta pentru titularizare cu Tamaș și cu Toșca

Articol de - Publicat luni, 18 iulie 2016 00:00

Varela are drumul deschis către Grecia, de unde Gigi Becali a ales un alt fundaș, pe Chatziisaias, 23 de ani, 1,93 metri înălțime. Căpitanul a adus și un milion de euro în conturi.

Gigi Becali a anunțat aseară la DigiSport că Varela va pleca la PAOK Salonic, iar din Grecia va sosi un alt fundaș la schimb pe lângă un milion de euro, în contul plecării căpitanului roș-albaștrilor.

"Ne-am înțeles și la salariul lui, la tot. Grecii mi-au dat pe lângă bani și un fundaș de 23 de ani, 1,93 metri, Dimitris Nu știu cum", a anunțat entuziasmat patronul.

Este vorba despre Dimitrios Chatziisaias, preferat în locul slovacului Erik Sabo, 24 de ani, mai ales că acesta din urmă nu dădea semnale clare că vrea la Steaua, fiind dorit și de Beitar Ierusalim, și de Konyaspor.  

"Joc bun de cap, talentat"

În ceea ce-l privește pe grecul Chatziisaias, ziariștii eleni l-au caracterizat pentru Gazeta Sporturilor: "Este un fundaș bun, deși nu știm dacă e chiar de talia Stelei. Dimitrios n-a făcut până acum ceva extraordinar. PAOK l-a luat în iarnă de la Panionios pentru o sumă destul de consistentă, peste jumătate de milion de euro. Fundașul are un joc bun de cap, normal, având 1,93 metri înălțime. Nu are o experiență prea mare, dar este talentat".

Schimbul, azi

Varela urmează să părăsească astăzi România cu destinația Grecia spre a discuta cu alb-negrii detaliile mutării. Acum, că s-a rezolvat și problema fundașului care să vină la schimb, nu mai trebuie decât ca africanul să treacă problemele medicale la Salonic. Chatziisaias ar trebui să sosească și el tot astăzi la București pentru a parafa actele mutării în Capitală.

Puljici va câștiga 40.000 de euro pe lună

Croatul Ante Puljici, 28 de ani, a ales ieri să plece să semneze cu Tom Tomsk, ex-dinamovistul comentând: "Astfel, nu trădez pe nimeni, îmi las loc de bună ziua față de toată lumea". Rușii i-au oferit 40.000 de euro salariu lunar.

1 golîn 10 meciuri a marcat Dimitrios pentru PAOK în primăvară. A strâns 29 de meciuri, tot sezonul, în echipamentul lui PAOK și-al lui Panionios, în toamnă

Palmaresul lui Chatziisaias

Echipă Meciuri/Goluri
Glyfada 1/-
Chania 39/1
Panionios 42/1
PAOK 10/1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
bakunin
bakunin  •  18 Iulie 2016, 13:32
Postat de breitner pe 18 Iulie 2016, 09:05

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chromophobia
chromophobia  •  18 Iulie 2016, 11:42

Pleaca Varela,cel mai bun fundas strain din toata istoria Romaniei si vine unul la plesneala.Asa facem performanta

breitner
breitner  •  18 Iulie 2016, 09:05
Postat de de_pe_tarnave pe 18 Iulie 2016, 08:46

Vai de presa noastra !! Un articol, un transfer ce se incadreaza in categoria: Cei 4 evanghelisti(un brazilian, un bosniac, un slovac si un grec) au fost 3, Luca si Matei. Si a ramas grecul.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează