FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vine elevul lui Ando? » Dinamo mai ochește un jucător cunoscut: e fundaș și are 40 de selecții la națională!

Ivanov este cotat la 900.000 de euro pe transfermarkt.de
Ivanov este cotat la 900.000 de euro pe transfermarkt.de

Articol de , - Publicat duminica, 29 ianuarie 2017 00:00

"Câinii" pot aduce un bulgar, Ivanov, stoper cu 40 de selecţii la echipa naţională a ţării sale. Dar au concurenţă!

Dinamo caută de la începutul anului un fundaş central şi sunt şanse să-l găsească în persoana unui fost elev al lui Ioan Andone din Bulgaria, din perioada în care a fost antrenorul "Stelei" de acolo, ŢSKA Sofia.

Potrivit surselor GSP.RO, roş-albii sunt în pline negocieri cu fundaşul Ivan Ivanov, 29 de ani, fotbalist cu 40 de selecţii la prima reprezentativă a ţării sale.

Ivanov s-a despărţit de Panathinaikos la începutul săptămânii şi este deschis oricăror discuţii.

În topul salariilor

Fundaşul de 1,86 metri înălţime ar putea deveni unul dintre cel mai bine plătiţi fotbalişti din lotul roş-albilor. I s-a propus un contract de 10.000 de euro, doar Antun Palici, dacă va semna prelungirea acordului, ar putea să-l depăşească, salariul croatului urmând a fi cu 2.000 de euro în plus.

Ivanov a rămas să ofere în acest week-end un răspuns, transmiţând că vrea să mai studieze şi alte oportunităţi de transfer pentru el.

Licitaţie

Dinamo nu e singura echipă interesată de Ivanov. Apoel Nicosia i-ar fi propus 15.000 de euro pe lună, de aceea bulgarul nu le-a oferit încă un răspuns bucureştenilor. Şi Arsenal Tula ar vrea să-l aibă pe Ivanov, promiţând o sumă consistentă la semnătură.

Un alt bulgar

Roş-albilor le-a mai fost propus un fundaş bulgar, tot fost elev al lui Ioan Andone la gruparea sofiotă la începutul lui 2010. Este vorba de stoperul Kostadin Stoianov, 30 de ani, liber de contract.

Fotbalistul le-a fost recomandat de Iordan Lecikov, fost coleg al lui Hristo Stoicikov şi unul dintre autorii parcursului extraordinar al bulgarilor la Mondialul din 1994, când au încheiat turneul final pe locul 4, jucând finala mică.

"Am avut şi avem discuţii cu jucătorii de pe lista noastră. De luni încolo, sper să semnăm actele cu doi fotbalişti. Vreau fotbalişti de calitate, care să vină să fie titulari! OK, nu vor fi din prima etapă, dar apoi să se adapteze urgent"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

1gol în 19 meciuri a marcat Ivanov pentru PAO în sezonul de toamnă

3goluri a marcat stoperul pentru naţionala Bulgariei în 40 de selecţii

4jucători au fost încercaţi în acest sezon pe postul de fundaş central: Nedelcearu, Marici, Mihai Popescu şi Ceccarelli

6echipe are Ivanov în CV: Lokomotiv Plovdiv, ŢSKA Sofia, Alania, Partizan Belgrad, FC Basel şi Panathinaikos

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
luc11
luc11  •  29 Ianuarie 2017, 20:14

Nu vine !

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  29 Ianuarie 2017, 09:28

Vine?... Nu vine?... Cu banul ati dat?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează