FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA TG: MUREȘ 1-1

Vine înlocuitorul lui Tamaș? Prima reacție a fundașului dorit de Steaua

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 august 2015 11:47

Gigi Becali a anunțat înainte de confruntarea cu ASA Tg. Mureș, scor 1-1, că Steaua este interesată de unul dintre titularii adversarilor.

”Roș-albaștrii” vor să îl transfere pe Ivan Gonzalez, 27 de ani, pentru a acoperi despărțirea de Gabi Tamaș, dat afară pentru indisciplină.

"Este o onoare să existe interes pentru mine, dar eu sînt sub contract cu ASA şi dau totul pentru actuala mea echipă", a spus Ivan Gonzalez la DolceSport cînd a fost întrebat de interesul Stelei.

Gonzalez a jucat la Malaga, Real Madrid B și Erzgebirge Aue înainte să ajungă în Liga 1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
marioa
marioa  •  16 August 2015, 14:20
Postat de panzer_lehr pe 16 August 2015, 13:25

Becali a declarat clar ca nu da 300k pe el . Ce tot o mai frecati ?

Inainte de meci dadea 300k daca "juca bine". Acum nu mai da ca nu a "jucat bine". Mizeria competitiei numita Liga Nationala transformata in mocirla de catre astfel de patroni si jurnalisti sportivi platiti sa laude ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marioa
marioa  •  16 August 2015, 14:06
Postat de nebraska pe 16 August 2015, 13:42

Puscarie credea ca faulteaza in careu Gonzales sau si-o baga in poarta sa-l aduca la fcsb....n-a fost sa fie nici de data asta.Sa incerce cu vreunul de la Rosenborg,poate pune botul..

De la Rosenborg poate promite ca transfera o jumatate de echipa ca tot nus e califica. Oare nu poate lua nimeni nicio masura pentru aceste mizerii de declaratii cu interesul lui fata se jucatori de la echipa cu care urmeaza sa joace? Doar in mocirla numita Liga Nationala se poate permite asa ceva. Nu cred ca exista campionat al unei tari civilizate in care sa auzi astfel de declaratii ale patronilor sau antrenorilor inaintea unor meciuri importante. Sa vedem Mourinho cati vrea de la Man City inaintea meciului de astazi dar daca "joaca bine".

romelo777
romelo777  •  16 August 2015, 13:55

cu un transfer la steaua risca sa ramana sa primeasca nspe mii de euro ,in curand *** suprem nu va mai plati salariile si baga insolventa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează