FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vine Niţă, pleacă Tătăruşanu » Steaua i-a găsit înlocuitor portarului titular

Niţă este curtat şi de Brescia.
Niţă este curtat şi de Brescia.

Articol de - Publicat sambata, 02 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 02 iunie 2012 10:37

În cazul în care steliştii se vor despărţi de actualul titular din poartă, cele mai mari şansă să-l înlocuiască le are goalkeeper-ul Concordiei.

Steaua ar putea rămîne din sezonul viitor fără Ciprian Tătăruşanu. Goalkeeper-ul roş-albaştrilor este curtat de Marseille, iar roş-albaştrii nu vor să rămînă descoperiţi dacă acesta va pleca în Hexagon.

Primul nume intrat în atenţia trupei din Ghencea este cel al fostului elev al lui Laurenţiu Reghecampf la Concordia, Florin Niţă. Portarul de 24 de ani a evoluat în 21 de meciuri în sezonul abia încheiat şi este văzut de roş-albaştri ca înlocuitorul perfect pentru Tătăruşanu.

A început fotbalul în Ghencea!
Dacă va ajunge să joace pentru roş-albaştri, Niţă (1,85 metri şi 74 de kilograme) nu ar fi la prima sa întîlnire cu Steaua. El a început fotbalul chiar în Ghencea, pe cînd avea doar 7 ani, dar a părăsit gruparea roş-albastră la 14 ani din cauza faptului că nu prindea poarta. După ce a ajuns şi pe la Astra, Niţă s-a transferat în cele din urmă la Concordia, în 2006, atunci cînd echipa evolua în Liga a III-a. A parcurs cu ilfovenii drumul din "C" pînă în prima Ligă.

Şi Brescia l-ar vrea
Oficialii Concordiei nu neagă că ar exista tatonări între cele două cluburi, însă spun că Niţă are o ofertă din Italia, de la fosta echipă a lui Mircea Lucescu, Brescia. Italienii au terminat pe locul 8 sezonul trecut şi au ratat promovarea în Serie A. "Steaua s-a interesat de Niţă, dar noi avem o ofertă concretă de la Brescia. Eu aştept ca Reghecampf să mă sune să vorbim. Ştiu că cei din Ghencea l-ar vrea doar dacă va pleca Tătăruşanu", a declarat primarul Chiajnei, Mircea Minea.

350.000 de euro este cota lui Florin Niţă conform transfermarkt.de, în timp ce Tătăruşanu este cotat la două milioane de euro

27 de goluri a primit Niţă în cele 21 de partide jucate sezonul trecut în Liga 1. Tătă are 28 de meciuri bifate şi 23 de goluri încasate

5,81 este media notelor în GSP a lui Niţă, în timp ce Tătăruşanu are o medie de 5,74

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Nici Mihai Costea nu e de Steaua!"
După ce roş-albaştrii au renunţat la Florin Costea, care ar putea ajunge la ŢSKA Sofia, Mihai Costea este şi el criticat. "Nu ar fi mari pierderi pentru Steaua. Ei nu au dat multe goluri, nu poţi să spui că sînt mari valori. Oricum au mari probleme de atitudine, au dovedit că nu merită să facă parte din echipa Stelei", a comentat Liţă Dumitru la sport.ro. Florin nu duce lipsă de propuneri, el fiind ofertat şi de Hagi: "E un jucător interesant, vom vedea dacă ni-l putem permite!".

Reghe surprins la poker
Aflat în vacanţă la Las Vegas, noul tehnician al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a fost surprins de paparazzii Cancan chiar în timpul unui joc de poker. Reghe a pierdut o sumă importantă şi s-a retras din cazinou după cîteva ore petrecute. Antrenorul roş-albaştrilor e în America alături de soţia sa, Anamaria Prodan, şi va reveni în ţară pe 11 iunie pentru a fi prezent la reunirea echipei.

"Telefonul meu e mereu închis!"
Din America, Laurenţiu Reghecampf îi transmite mesaje războinice patronului Gigi Becali. "În ziua meciului telefonul meu va fi la hotel sau va sta închis. Şi înaintea partidei nu voi discuta cu nimeni despre echipă sau alte lucruri legate de aceasta. Nu am nevoie de şase luni să demonstrez ce pot, am nevoie de doar două luni. Le promit suporterilor că Steaua va juca doar ofensiv", a spus Reghecampf.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
sergiu47
sergiu47  •  03 August 2012, 03:04

Cum adica Tatarusanu pe banca ? Tatarusanu pe strada si si in alt oras! Num vedeti ca e drogat? A dat dl Becali 1milion euri pe el dar acum nu mai ia nici o pereche de rate pe el in piata.Dar ,cum e Becali de sucit o sa-l vedeti din nou in poarta.Cand te gandesti ca domnisoara asta inalta era si capitan de echipa.Mare-i nebunia la Steaua.

cris1111
cris1111  •  03 Iunie 2012, 20:52

duteee tata duteee,!!!!!!!!!!!!!!!!!! esti un fel de varza umpluta,ne-am saturat sa stam cu stres meci de meci, poate mai faci si tu o gafa,niciodata nu ai fost sigur,,,lasaneeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

toni_fcsb
toni_fcsb  •  03 Iunie 2012, 01:54

Daca pleaca Tatarusanu, ar trebui sa se incerce aducerea lui Pantilimon sub forma de imprumut!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează