FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

Vine sentința FRF în dosarul lui Mihai Voduț, jucător prins pariind pe propriul meci: „Situația e mai gravă decât la Șumudică”

Articol de GSP - Publicat marti, 08 octombrie 2019 15:06

Mihai Voduț (25 de ani) a fost dat afară de la Viitorul la începutul acestui an, după ce iubita fotbalistului a publicat mai multe mesaje în care acesta îi cerea să plaseze bilete la pariuri pe meciurile propriei echipe. 

Departamentul de Integritate și Antifraudă al FRF s-a autosesizat și a deschis o anchetă în privința fotbalistului. Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, spunea la acea vreme: „Pentru că a jucat pe meciul lui, situaţia e mai gravă decât a fost la Şumudică. Până la urmă comisiile vor judeca”. 

De nouă luni însă FRF n-a mai făcut nicio mișcare concretă și părea că Voduț a scăpat nepedepsit. Federația a revenit și a stabilit ca termen de decizie al dosarului data de 14 octombrie, anunță TV Telekom Sport. 

Vine sentința FRF în dosarul lui Mihai Voduț, jucător prins pariind pe propriul meci: „Situația e mai gravă decât la Șumudică”

După ce a fost dat afară de la Viitorul, Voduț a ajuns în Israel, la Beitar Ierusalim, iar la începutul acestui sezon s-a întors în Liga 1, la nou-promovata Chindia Târgoviște, unde a reușit un gol în 7 meciuri. 

„Este un proces pe rol, din trecut. La momentul respectiv nu era suspendat, era într-un litigiu, sunt problemele lui. Nu avem ce să facem. Am stabilit o clauză în care, dacă va fi suspendat, se va rezilia automat contractul cu Chindia. Eu mi-am dorit să ne poată ajuta, dar nu avem nicio putere. Eu sper să se rezolve favorabil pentru el”, a declarat preşedintele celor de la Chindia Târgovişte, Marcel Ghergu, pentru sursa citată. 

Jucător suspendat după autodenunț la GSP Live 

La sfârșitul anului trecut, Vali Bărbulescu, fostul căpitan de la Sportul Snagov din Liga 2, dezvăluia la GSP Live că a pariat de-a lungul timpului, dar nu pe meciurile echipei sale. Pentru acest lucru a fost suspendat de FRF pentru patru luni și amendat cu 15.000 de lei. 

„Da, pariez! Mi se pare un pic deplasată treaba asta cu interzisul pariurilor. Dacă eu pariez pe Germania, Anglia, Franţa, ce treabă are? E caz penal să pariezi pe propria echipă, da, dar dacă pariez meciuri din străinătate? Îmi fac bilet de acasă, dar nu intru în case, i-l dau unui prieten să bage. Niciodată n-am câştigat la pariuri, poate o singură dată 100 sau 200 de lei”, spunea Bărbulescu la GSP Live. 

Vezi și:

GALERIE FOTO Cine e femeia care i-a distrus cariera lui Mihai Voduț: „M-ai lovit. Eu nu sunt proasta ta. O să plătești”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  10 Octombrie 2019, 07:59

oricum ar fi...baiatul este compromis! nu va mai juca niciodata la vreo echipa cu pretentii!doar la de-al de Chindia care ii va face contract "bate vantul, te dam afara!" mai curios este cum a fost facuta campania asta jurnalistica! nimeni nu i-a cerut un punct de vedere, nu a intrebat "e al tau numarul de telefon?", "ai facut-o tu?" etc. Asa, prietena lui dupa o paruiala putea sa-i ia telefonul si sa-si trimita mesaje! Sau mai stiu eu! Nimic in ziare despre asta! Acuzi un om, intreaba-l si pe el ce are de zis, mama lui de jurnalism!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  10 Octombrie 2019, 07:41

imi inchipuiesc ca dupa parerea frf sa pariezi la victorie pe propriul meci e blat!!!??

badeadorian
badeadorian  •  08 Octombrie 2019, 16:09

Aiurea !!!! Omul a pus un bilet cu multe meciuri ... si cu sanse mici sa prinda TOATE pronosticurile !!! DACA PARIA NUMAI PE ECHIPA LUI si ca pierde, era alta problema !!! . Si daca joaca la Viitorul si pariaza ca ECHIPA LUI CASTIGA , nu vad contradictia ??? CA DOAR DE ACEEA INTRA PE TEREN ... SA CASTIGE !!! ... Suntem mai ''***'' decat Papa ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează