FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI TIMIŞOARA

Vine UEFA şi face «curăţenie» în Liga 1? Iancu spune că mai multe echipe licenţiate au folosit divizarea interzisă!

Marian Iancu, alături de Duşan Uhrin Jr. într-o conferinţă de presă
Marian Iancu, alături de Duşan Uhrin Jr. într-o conferinţă de presă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2011 20:23

Marian Iancu a fost şi astăzi foarte activ pe posturile TV, acuzînd încă o dată că procesul de licenţiere din Liga 1 este făcut preferenţial şi că unora dintre cluburi li se trec cu vederea deficienţele din dosar. Patronul Timişoarei s-a resemnat cu gîndul că echipa din Banat va evolua în liga a treia la anul.

"Sînt oameni corupţi, incompetenţi, mincinoşi şi interesaţi la FRF! Poli nu are nevoie de suportul lui Dragomir şi a cluburilor din Liga I! Timişoara a cîştigat pe teren toate punctele, nu are nevoie de Sandu. Nu a putut sa ia titlul pentru că Sandu nu vrea să facă după atîta timp curăţenie. A făcut 15 puncte cadou celor de la Galaţi" :X , a acuzat Iancu, la sportro.

"Astăzi sîntem probabil în Liga a III-a, din cauza licenţei şi nu am promovat niciun fel de demers decît în instanţele sportive, ca sa pierd cît mai puţin din ce am cîştigat în mod onest pe teren.

O să le dovedesc tuturor că avem dreptate şi că ce s-a întîmplat cu noi e o fraudă. S-a viciat o competiţie. Am informat astăzi Comisia de Licenţiere UEFA că această competiţie şi cea a Europa League este viciată de la început.

O să vedeţi suprize mari asupra a ceea ce a ascuns Comisia de Licenţiere ca să ne facă rău. Totul va ajunge pe masa Secretarului General UEFA. Trebuie să vină în România să vadă cum au făcut unele cluburi cu licenţă divizări de firme", a mai spus Marian Iancu, patronul bănăţenilor lansînd astfel un semnal de alarmă care ar putea afecta şi alte echipe din campionat, în cazul unei sesizări din partea UEFA.

Playtech: Laurențiu Reghecampf a IERTAT! ”Am avut o discuție, mi-am dat seama că au înțeles”


Comentarii (55)
danila
danila  •  22 Iulie 2011, 15:53

..la lupta baaaaa! la lupta!puneti mina pe furci si pe topoare si directia FRF!Ori sa vina mineri!

bluev1bes
bluev1bes  •  20 Iunie 2011, 03:01
Postat de bigsorin pe 08 Iunie 2011, 23:55

mars in c mars in liga3

Ma tu te-ai gasit sa vorbesti???? ia zimi tu mie cum de Otelul a luat licenta, cand voi in luna martie nu aveati nocturna pusa inca????

bluev1bes
bluev1bes  •  20 Iunie 2011, 03:00
Postat de boss_imperator pe 08 Iunie 2011, 22:08

Pai cred ca au fost Dinamo si Rapid , altele nu vad......

si Steaua bineinteles:)))

Vezi toate comentariile (55)
Comentează